FCSB și-a luat portar de la Dinamo! Și un fundaș de la Astra

FCSB l-a transferat pe portarul Cătălin Straton de la rivala Dinamo București. Mutarea a fost confirmată, sâmbătă dimineață, de oficialii clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare. În vârstă de 30 de ani, Straton a mai evoluat în cariera sa la Rapid București, FC Vaslui, CS U Craiova, ACS Poli Timișoara și Dunărea Călărași.

Update: Echipa lui Gigi Becali a reușit să-l transfere pe fundașul bosniac Daniel Graovac (27 de ani) imediat după terminarea partidei dintre Astra Giurgiu și CFR Cluj, informează presa de profil.

Pentru Graovac, 27 de ani, FCSB și Astra au fost în tratative și pe finalul sezonului trecut, dar nu s-a concretizat nimic. Practic, acum Becali a fost nevoit să accepte condiţiile Astrei pentru a lua jucătorul imediat. Dar, relaţia bună dintre patronii Becali şi Niculae a facilitat realizarea imediată a afacerii.

Știre inițială

Cătălin Straton nu mai intra în vederile antrenorului Cosmin Contra așa că a decis să-și rezilieze contractul cu Dinamo și a semnat un contract valabil pe un an de zile, cu drept de prelungire pe încă unul, cu gruparea finanțată de Gigi Becali. Astfel, FCSB și-a rezolvat una dintre problemele cauzate de focarul de infecție cu noul coronavirus care a ”decimat” gruparea roș-albastră în ultimele zile.

La Dinamo din vara anului trecut, 2019, Cătălin Straton a apărat 16 meciuri în tricoul echipei din Ștefan cel Mare, 12 în Liga 1 și 4 în Cupa României.

Sursa foto: sport