FCSB transferă doi internaționali! Gigi Becali: Azi vine primul dintre ei

FCSB va se întărește cu doi internaționali români. Gigi Becali susține că a rezolvat transferul fundașului român Valerică Găman. Apărătorul în vârstă de 28 de ani și-a reziliat contractul cu Karabukspor.

“Se întâmplă că azi (n.red. miercuri) o să vină Găman. A rezolvat toate hârtiile că să fie liber. Eu l-am vrut, pentru că un club mare nu stă numai în doi fundași centrali”, a dezvăluit Becali la postul Digi Sport. “Îi dau 20.000 de euro la semnătură și poate să plece când vrea el. A avut de ales între 20.000 de euro sau 100.000 de euro, dar să-l vând când vreau eu”, a explicat finanțatorul lui FCSB.

Șanse mari să revină la vicecampioana României are și Cristi Tănase, aflat în negocieri cu Karabukspor pentru rezilierea contractului. “Tănase vine și el, dar trebuie să rezolve cu hârtiile”, a mai precizat Becali.

Valerică Găman are 28 de ani și a jucat în cariera sa pentru Universitatea Craiova, Dinamo, Astra Giurgiu și Karabukspor. Are 14 selecții și un gol marcat pentru naționala României.

Cristi Tănase a mai jucat la FCSB în perioada 2009-2015. În cariera sa a mai trecut pe la FC Argeș, Dacia Mioveni, Tianjin TEDA, Sivasspor și Karabukspor.

Sursă foto: prosport.ro