FCSB v SPORTING LISABONA: Antrenorul JORGE JESUS despre “tinerelul” TEIXEIRA si MECIUL de MAINE. VIDEO

Tehnicianul lui Sporting Lisabona a prefatat meciul crucial de maine seara pe care formatia sa il va disputa la Bucuresti impotriva ros-albastrilor de la FCSB. Jorge Jesus, antrenorul lui Sporting, i-a laudat pe Budescu si Teixeira inaintea meciului din returul play-off-ului Ligii Campionilor cu FCSB.

” Steaua are jucatori de calitate, in special in ofensiva. Budescu e un jucator important la fazele fixe si cred ca va juca, pentru ca am vazut ca a intrat la meciul trecut. “Tanarul” Teixeira, pe care il stiu de la 16 ani, gandeste foarte bine jocul. Steaua e foarte bine organizata ca echipa.

Din experienta, simtim ca vom avea un meci dificil. Vom fi presati, dar nu este o problema, ne-am pregatit la toate capitolele. Cred ca Sporting are toate calitatile sa treaca de aceasta faza eliminatorie, fara a lua din meritele Stelei. Ii stim cu totii istoria. Eu imi aduc aminte foarte bine de multe momente din istoria acestui club. Au o istorie pe care noi nu o avem, insa suntem pregatiti si vrem sa ne calificam”, a declarat Jorge Jesus.

Tehnicianul lui Sporting spune ca e obligatoriu pentru echipa sa sa se califice in grupele Ligii Campionilor: “Pentru noi, Liga Campionilor este foarte importanta din toate punctele de vedere, nu doar financiar. Sa fii acolo e mare lucru. Eu am disputat doua finale de Europa League, e foarte important sa fii acolo. E diferit sa joci martea sau miercurea decat sa o faci sambata. Se valorizeaza altfel jucatorii dupa participarea in UCL. In plus, vrem sa aducem si puncte Portugaliei, pentru ca noi am avut de suferit din acest punct de vedere. Un traseu lung cu mai multe echipe ar aduce mai multa valoarea intregii tari”.

“Pe langa Mathieu, mai sunt jucatori in privinta carora inca am dubii dupa ultimele meciuri. Vor fi cu siguranta schimbri in echipa, dar ma voi decide pana la ora jocului. Bruno Fernandes face parte dintr-o echipa de calitate. Dar in Portugalia e o situatie diferita. Nu suntem ca Steaua, care si-a permis in meciul de campionat sa odihneasca jucatori. E foarte important, a jucat titular cu Guimaraes, asa cum o poate face si cu Steaua, apoi si cu Estoril. Pentru mine, e important sa decid la momentul potrivit care jucator e in cea mai buna forma fizica”, a mai spus Jorge Jesus.

FCSB – Sporting Lisabona, meci contand pentru returul din play-off-ul Ligii Campionilor, se joaca miercuri seara, de la ora 21.45 pe stadionul National Arena din Capitala.

Sursa foto: ojogo.pt