FCSB v SPORTING LISABONA: Ce spune presa lusitana despre GAZONUL de pe NATIONAL ARENA

Portughezii sunt ingrijorati de conditiile in care se va disputa mansa retur a intalnirii dintre FCSB si Sporting Lisabona, programata miercuri seara pe National Arena, in cadrul play-off-ului pentru grupele Ligii Campionilor.

UPDATE: Gazonul proaspat pus de pe National Arena arata ingrozitor. ”Se va rupe dupa primele minute. Jucătorii stiu asta, chiar daca nu vor spune nimic”, afirma un jurnalist lusitan, citat de Gazeta Sporturilor. „ Camp de cartofi! Asta e un camp de cartofi, nu altceva. Se va rupe dupa primele minute. Integritatea jucatorilor e pusa in pericol. Ai nostri stiu acest lucru, chiar daca la conferinta nu vor spune nimic. Ati facut-o intentionat, e parte din strategia cu care sperati sa o invingeti pe Sporting? Am auzit ca a costat 60.000 de euro. Nici ultima echipa portugheza nu-si pune gazon atat de ieftin”, a mai completat acesta potrivit sursei citate.

In alta ordine de idei, jurnalistul portughez nu este la curent cu faptul ca ros-albastrii l-au pierdut pe Mihai Balasa si au avut marii emotii cu Felipe Teixeira din cauza suprafetei de joc de pe National Arena…………

STIRE INITIALA

“Atentie Sporting: Gazonul de pe National Arena a fost inlocuit”, este titlul publicatiei Mais Futebol. Jurnalistii lusitani se tem ca noul gazon nu se va prezenta in conditii bune din cauza ca a fost schimbat cu doar 3 zile inaintea jocului.

“Gazonul vechi era intr-o conditie proasta si interventia se justifica, dar noul gazon va fi folosit la doar trei zile dupa ce a fost schimbat. Operatia de schimbare s-a incheiat duminica dimineata si a costat 60.000 de euro”, noteaza sursa citata.

Mansa retur a intalnirii dintre FCSB si Sporting Lisabona e programata miercuri seara, cu incepere de la ora 21.45, pe National Arena din Capitala.

Sursa foto: sport