FCSB v SPORTING LISABONA: DILEMA lui DICA si cum arata PRIMUL UNSPREZECE al ROS-ALBASTRILOR

Tehnicianul Nicolae Dica a declarat ca mai are o singura dilema in ceea ce priveste primul unsprezece pe care il va introduce in teren cu Sporting Lisabona, in returul play-off-ului pentru grupele Ligii Campionilor.

Antrenorul FCSB a confirmat marti, in cadrul conferintei oficiale de dinaintea jocului cu Sporting Lisabona, ca se gandeste sa-l arunce in teren inca din primul minut pe mijlocasul Lucian Filip, abia revenit dupa o serie de accidentari care l-au tinut departe de teren peste un an.

Filip ar urma sa-i ia locul in primul unsprezece lui Mihai Pintilii, suspendat ca urmare a cartonasului rosu primit in partida tur. Planul lui Dica e de a incepe meciul cu Filip, pentru ca apoi, dupa aproximativ o ora de joc, sa-l inlocuiasca pe acesta cu Constantin Budescu, iar Filipe Teixeira sa treaca la mijlocul terenului langa Ovidiu Popescu.

“O sa ma decid miercuri dimineata intre Filip si Budescu. Chiar daca vine dupa o perioada in care nu a jucat, Filip a evoluat bine in meciul de sambata. “Budi” se simte bine, dar nu e refacut 100%”, a afirmat Dica. Aceasta ar fi singura modificare pe care Nicolae Dica o efectueaza in echipa de start fata de meciul tur de la Lisabona.

Cum ar urma sa arate echipa de start a ros-albastrilor in meciul cu Sporting Lisabona: Nita – Enache, Larie, Momcilovic, Morais – Ov.Popescu, Filip – Golofca, Teixeira, Tanase – Alibec.

Pe langa Mihai Pintilii, suspendat, FCSB nu-l va avea la dispozitie pentru aceasta partida nici pe Mihai Balasa, absent si-n tur din cauza unei accidentari.

Returul dintre FCSB si Sporting Lisabona va avea loc miercuri seara, cu incepere de la ora 21.45, pe National Arena din Capitala.

Sursa foto: GSP