FCSB v SPORTING LISABONA: Tehnicianul JORGE JESUS a prefatat duelul de la BUCURESTI

Jorge Jesus, reputatul antrenor al celor de la Sporting Lisabona, a vorbit la conferinta de presa ce a urmat partidei din deplasarea de la Vitoria Guimaraes, castigata clar de elevii sai, scor 5-0.

“Champions League e importanta financiar, dar campionatul ma intereseaza si mai mult, iar jucatorii stiu ce vreau eu. Sporting nu a mai cucerit titlul de 16 ani, acesta e principalul nostru obiectiv”, au fost declaratiile lui Jesus, sambata seara, dupa 5-0 la Vitoria.

O problema pentru antrenorul Jorge Jesus inaintea returului cu FCSB. Mathieu, Jeremy Mathieu, unul dintre cei mai buni aparatori ai lui Sporting, a cerut sa fie inlocuit sambata in minutul 84. Francezul a acuzat dureri la glezna dreapta si Jesus l-a schimbat pentru a nu risca o accidentare mai grava. “Leziunea lui Mathieu ma ingrijoreaza. E un jucator care da stabilitate liniei defensive. Nu e deloc acelasi lucru sa joci fara el”, a declarat tehnicianul “leilor”.

Sporting aterizeaza epuizata luni la Bucuresti. Jesus a fost fericit de victoria si jocul echipei, dar s-a plans de conditiile in care s-a disputat partida de la Guimaraes. “Mergem in Romania suprasolicitati fizic. Am evoluat la 32 de grade si parca au fost doua meciuri, nu unul singur”, a afirmat antrenorul lui Sporting la conferinta de presa. “La sfarsit, Gelson si Dost erau morti de oboseala”.

Fata de partida cu FCSB, Jesus a facut o singura modificare, introducandu-l pe Bruno Fernandes in locul lui Podence, acesta marcand si doua goluri.Iata echipa de start a lui Sporting din partida cu Vitoria: Rui Patricio – Piccini, Coates, Mathieu (84 A. Pinto), Coentrao (78 Jonathan Silva) – Acuna (62 Medeiros), Battaglia, Adrien Silva, Gelson Martins – Bruno Fernandes, Dost.

Sporting Lisabona are un start fulminant in campionat cu 9 puncte din 9 posibile dupa 3 etape in Primeira Liga, avand si un golaveraj excelent, 8-0! Partida dintre FCSB si Sporting va avea loc, miercuri seara, cu incepere de la ora 21.45, si va putea fi urmarita pe PRO Tv si Dolce Sport.

Sursa foto: abola.pt