FCSB va avea un nou antrenor secund! A jucat 100 de partide în tricoul roș-albastru

Ovidiu Petre va deveni noul antrenor secund al celor de la FCSB, după ce a ajuns la un acord cu Gigi Becali. Decizia a fost luată de Bogdan Argeș Vintilă și Narcis Răducan, scrie Prosport.

Fostul mijlocaș al roș-albaștrilor va ajunge la palatul lui Becali, miercuri, susține Prosport. Acesta va semna contractul, asta după ce s-a renunțat la varianta Ovidiu Stângă. Narcis Răducan a fost cel care a confirmat informația oferită inițial de digisport.ro, legată de venirea lui Ovidiu Petre în stafful lui Bogdan Argeș Vintilă.

“I-am cerut acum acceptul lui Ovidiu să vorbim despre subiect şi nu a avut nimic împotrivă. Sperăm că Ovidiu va veni alături de noi pentru că este o persoană extraordinară, nu cred că este cineva care să poată spune ceva rău despre el. Noi am jucat împreună cu Ovidiu, şi eu, şi Bogdan, îl cunoaştem foarte bine. Dacă în cele din urmă va pica mutarea, genul lui Ovidiu Petre este cel pe care îl căutam”, a mai spus Răducan. Ovidiu Petre, 37 de ani, a evoluat pentru Steaua din 2006-2007 până în 2009-2010 având 100 de apariții în tricoul roș-albastru.

Sursa foto: digisport