FCSB incearca sa detoneze bomba transferurilor! Vrea un brazilian de la Dinamo Kiev

Oficialii de la FCSB vor sa detoneze o veritabila bomba in perioada de mercato din aceasta iarna. Ros-albastrii vor sa transfere un jucator brazilian legitimat la Dinamo Kiev.

Cum plecarea lui Denis Alibec pare a fi iminenta, oficialii vicecampioanei vor sa ii aduca un inlocuitor pe masura. Pe lista ros-albastrilor se afla nume importante precum Nemec, Rusescu si Keseru insa a mai aparut inca unul.

Conform presei din Ucraina, FCSB il vrea pe atacantul brazilian Junior Moraes de la Dinamo Kiev. Pentru semnatura jucatorului carioca se afla in cursa si Kayserispor, echipa antrenata de Sumudica. Antrenorul roman a mai lucrat cu Moraes in perioada petrecuta de cei doi la Gloria Bistrita.

Ajuns la 30 de ani, Junior Moraes a jucat in Liga I pentru Gloria Bistrita, intre 2009 si 2011. In perioada petrecuta la formatia ardeleana a marcat 17 goluri.

Junior Moraes a mai fost dorit de ros-albastrii, insa acestia nu au reusit sa-l convinga pe brazilian sa semneze. Dupa plecarea din Romania, Junior Moraes a mai evoluat la TSKA Sofia, Metalurg Donetk, Dinamo Kiev si Tianjin Quanjian.

Sursa foto: sport