FCSB vs Hapoel Beer Sheva: Nicolae Dica a prefatat meciul decisiv de pe National Arena

Antrenorul Nicolae Dica se afla la un pas de o performanta unica pentru fotbalul romanesc. FCSB poate obtine calificarea in 16-imile de finala ale Europa League dupa primele 4 meciuri disputate in faza grupelor.

Dica a marturisit ca nu se gandeste la posibilii adversari din primavara, preferand sa se concentreze asupra meciului de maine.

“Sunt constient ca este foarte greu pentru o echipa romaneasca sa ajunga in semifinalele sau finala unei competitii europene. Nu ne gandim la adversarii pe care i-am putea intalni in primavara europeana. Ne gandim la meciul de maine, trebuie sa mai obtinem o victorie.

Trecem printr-un moment foarte bun. Sunt lucruri importante care se intampla la echipa. La Severin, in afara de victorie si de joc, vad lucruri pozitive. Il vad pe Nita cum face un sprint de 70 de metri sa-si felicite colegii. Il schimb pe Bizon si el sare de pe banca si se bucura. Il schimb pe Budi si el se bucura la golul de 5-2 ca un copil. Astea sunt lucruri importante.

Facem lucruri frumoase, suntem pe primul loc in campionat si ii asteptam pe suporteri. Vrem sa avem rezultate foarte bune si sa-i scoatem pe oameni in strada. Le putem face si oamenilor o bucurie, pentru ca au putine momente de bucurie”, a spus Nicolae Dica.

FCSB va intalni pe Hapoel Beer Sheva, joi seara la ora 22.00, in etapa a patra a grupelor Europa League.

Sursa foto: sport