FDGR a decis sa acorde “SUSTINEREA TOTALA” candidaturii lui KLAUS IOHANNIS la Presedintie

Conducerea FDGR reunita, vineri, la Sibiu, a decis “sa acorde SUSTINEREA TOTALA” candidaturii lui KLAUS IOHANNIS pentru functia de presedinte al Romaniei, iar liderii formatiunii “recomanda calduros” membrilor si simpatizantilor, precum si tuturor cetatenilor Romaniei, sa-l voteze pe Iohannis.

Consiliul Director al FDGR s-a intrunit, vineri, la Sibiu, iar unul dintre punctele de pe ordinea de zi a fost luarea unei decizii cu privire la sustinerea candidaturii lui Klaus Iohannis pentru functia de presedinte al Romaniei.

“Consiliul Director al FDGR a hotarat sa acorde sustinerea totala candidaturii domnului KLAUS WERNER IOHANNIS la Presedintia Romaniei. Consiliul Director reaminteste opiniei publice ca domnul KLAUS WERNER IOHANNIS este in continuare membru FDGR. Timp de 11 ani, domnul KLAUS WERNER IOHANNIS a fost presedintele FDGR, perioada in care a sustinut dezvoltarea relatiilor bilaterale pe toate planurile, dintre tara noastra si Germania”, se arata intr-un comunicat de presa transmis de reprezentantii formatiunii, la finalul sedintei.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: FDGR NU ESTE partid; eu NU AM MIGRAT de la un partid la altul

Reprezentantii FDGR vorbesc despre faptul ca actualul lider al PNL este, din anul 2000, primar al Sibiului, “perioada in care municipiul a avut mari succese administrative, intre altele fiind Capitala Culturala Europeana in 2007”.

“De aceea, Consiliul Director al FDGR recomanda calduros membrilor si simpatizantilor FDGR, precum si tuturor cetatenilor Romaniei sa-l voteze pe domnul KLAUS WERNER IOHANNIS ca presedinte al Romaniei”, se arata in finalul documentului.

Citeste si: Forumul Democrat al Germanilor din Romania NU va SUSTINE PNL din cauza lui KLAUS IOHANNIS

KLAUS IOHANNIS a detinut functia de presedinte al FDGR in perioada 2002-2013. In februarie 2013, acesta s-a inscris in PNL, devenind atunci prim-vicepresedinte al formatiunii, si a renuntat la functia de lider al FDGR, insa a ramas membru. KLAUS IOHANNIS este, potrivit FDGR, primul etnic german care candideaza pentru cea mai inalta functie in Romania.

Sursa foto: epochtimes.romania.com