FED CUP: BILETELE pentru meciul ROMANIA-SPANIA au fost puse in VANZARE

BILETELE pentru partida dintre echipele feminine de tenis ale ROMANIEI si SPANIEI, din turul I al Grupei Mondiala II a Fed Cup, au fost puse in VANZARE de luni, la pretul de 60 de lei pe zi, a anuntat Federatia Romana de Tenis.

Tichetele sunt disponibile la nivel national, in reteaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti si Humanitas) si pe site-ul www.eventim.ro. BILETELE vor include accesul la toate meciurile disputate pe Arena “Dunarea” din Galati, in ziua respectiva.

Citeste si: SIMONA HALEP l-a invitat pe KLAUS IOHANNIS sa cante impreuna IMNUL ROMANIEI la meciul pentru Fed Cup. Raspunsul presedintelui

Elevii, studentii si pensionarii isi vor putea achizitiona BILETE la pret redus (40 de lei/zi), iar intrarea in arena se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev, carnet de student sau cupon de pensie). Aceste bilete sunt limitate la 500 de locuri pe zi.

Citeste si: FED CUP: ROMANIA a INVINS Serbia si s-a calificat in GRUPA MONDIALA II

Intalnirea dintre echipele ROMANIEI si SPANIEI va avea loc in zilele 7 si 8 februarie 2015, la Arena “Dunarea” din Galati. Partida se va desfasura dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele doua meciuri de simplu se vor disputa sambata (7 februarie), iar duminica (8 februarie) celelalte doua meciuri de simplu si meciul de dublu (in functie de rezultat), precizeaza FRT.

Sursa foto: tenisarena.ro