FED CUP: KLAUS IOHANNIS este ASTEPTAT la meciul cu echipa Spaniei

ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA, SIBIU, KLAUS IOHANNIS, SARBATORI DE PASTE, APRILIE 2017, PRESEDINTE ROMANIA

SIMONA HALEP, numarul trei mondial in tenisul feminin, a declarat, miercuri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca va avea emotii in plus stiind ca la meciul cu Spania din FED CUP presedintele Romaniei, KLAUS IOHANNIS, va fi in tribune.

”Pentru mine vor fi emotii… Il asteptam cu mare drag si sper sa iasa bine, sa se bucure si el de noi”, a spus SIMONA HALEP.

Citeste si: CIPRIAN MARICA le ofera lui KLAUS IOHANNIS si SIMONEI HALEP cate un TRICOU al nationalei, de 1 DECEMBRIE. FOTO in articol

Ea a vorbit si despre meciul demonstrativ pe care il va disputa cu KLAUS IOHANNIS. ”Nu stiu nimic acum, dar cu siguranta va avea loc, insa nu stim nici data si nici unde va fi”, a precizat SIMONA HALEP, potriivt Agerpres.

Citeste si: SIMONA HALEP l-a invitat pe KLAUS IOHANNIS sa cante impreuna IMNUL ROMANIEI la meciul pentru Fed Cup. Raspunsul presedintelui

Si ALEXANDRA DULGHERU l-a invitat pe presedintele Romaniei la meciul de la Galati. ”As vrea sa il invit pe domnul presedinte si la gala de deschidere, daca vrea sa vina. Ne-ar face placere. Nu stim daca poate sa vina, dar ne-ar face placere sa vina”, a spus Dulgheru.

Partida Romania-Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a FED CUP, se va desfasura sambata si duminica, pe arena Patinoarului ”Dunarea” din Galati.

Sursa foto: adevarul.ro