FED CUP: KLAUS IOHANNIS va participa la meciul SIMONEI HALEP

Presedintele KLAUS IOHANNIS va participa, sambata, la primul tur al Grupei Mondiale II a FED CUP, care se desfasoara la Galati si in care SIMONA HALEP va juca impotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, in primul meci al intalnirii Romania-Spania.

Participarea presedintelui KLAUS IOHANNIS la FED CUP a fost confirmata vineri de purtatorul de cuvant al presedintelui, Tatiana Niculescu Bran.

SIMONA HALEP, locul 3 WTA, spunea, miercuri, ca vrea sa castige meciurile pe care le va disputa in cadrul intalnirii cu Spania, din FED CUP si ca spera ca presedintele KLAUS IOHANNIS sa vina la Galati si sa cante imnul alaturi de jucatoarele din echipa Romaniei.

Citeste si: FED CUP: SIMONA HALEP si Silvia Soler-Espinosa deschid intalnirea Romania-Spania

”Speram sa castigam noi, pentru ca suntem la noi acasa si e frumos sa jucam asa. In echipa e diferit de jucat, eu in primul rand voi juca pentru toti oamenii care vin la meciuri. O sa fac tot ce pot sa castig meciurile mele si sa ma adaptez cum trebuie la eveniment. Spania e o echipa cu jucatoare cu experienta, dar noi vrem sa ne impunem. Sper ca presedintele sa vina si sa cantam impreuna imnul Romaniei”, declara SIMONA HALEP.

Citeste si: FED CUP: KLAUS IOHANNIS este ASTEPTAT la meciul cu echipa Spaniei

Sambata, de la ora 13.00, la Galati, SIMONA HALEP va juca impotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA, in primul meci al intalnirii Romania-Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a FED CUP. Castigatoarea intalnirii dintre Romania si Spania va juca in play-off-ul pentru Grupa Mondiala, in compania unei invinse din primul tur al Grupei Mondiale. Invinsa intalnirii de la Galati va juca in play-off-ul pentru Grupa Mondiala II, in compania unei echipe din Grupa I.

Sursa foto: fanatik.ro