FED CUP: PARTIDELE dintre ROMANIA si SERBIA vor avea loc SAMBATA si DUMINICA

FED CUP. Echipele ROMANIEI si SERBIEI se vor intalni in acest week-end la Bucuresti intr-un meci contand pentru PLAY-OFF-ul celei de-a doua Grupe Mondiale din Cupa Federatiei. Pentru SIMONA HALEP si colegele sale Sarbatorile Pascale se vor amana pentru doua zile, ele trebuind sa se concentreze asupra disputei cu sarboaicele care au sosit inca de joi in Capitala in frunte cu ANA IVANOVIC.

FED CUP. Meciurile din cadrul disputei dintre ROMANIA si SERBIA se vor disputa la ARENELE BNR din Capitala, sambata si duminica, in sistemul cel mai bun din cinci intalniri. Sambata vor avea loc primele doua meciuri de simplu, pentru ca duminica se se joace celelalte meciuri de simplu si partida de dublu.

Citeste si: FED CUP: Romania – Serbia se va juca la Arenele BNR 

FED CUP. O veste buna a venit din SERBIA, dupa ce oficialii echipei au anuntat ca JELENA JANKOVIC nu a facut deplasarea la Bucuresti, in aceste conditii ANA IVANOVIC devenind numarul 1 al adversarei ROMANIEI. Lotul SERBIEI le mai cuprinde pe Jovanovski, Jacksic si Stojanovic.

Citeste si: SIMONA HALEP, contract nou pentru echipamentul de joc 

FED CUP. Echipa ROMANIEI le are in componenta pe SIMONA HALEP, MONICA NICULESCU, SORANA CARSTEA SI IRINA BEGU. In cazul unei victorii, Romania ar ajunge in Grupa a II Mondiala.

Sursa foto:  prosport.ro