FED CUP: Romania a invins Marea Britanie, 2-1, si s-a calificat in play-off

Echipa nationala de tenis feminin a Romaniei a castigat, scor 2-1, partida contra selectionatei similare a Marii Britanii si a obtinut a doua victorie in Fed Cup.

Romania a facut un pas imens spre play-off-ul Zonei Euro-Africane a Fed Cup dupa ce a invins astazi Marea Britanie, scor 2-1. Ca si in precedentul meci, contra Ungariei, misiunea dificilia a cazut pe umeii dublului format din Begu si Niculescu, cele doua aducand punctul decisiv.

Citeste si: FED CUP: Sorana Cirstea, invinsa de locul 162 WTA. Marea Britanie-Romania 1-0 

Sorana Carstea a acuzat mari probleme medicale si a fost infranta de Heather Watson, locul 162 WTA, cu scorul de 7-6 (7), 1-6, 4-6, ini primul meci al zilei, in timp ce Simona Halep si-a luat revansa dupa infrangerea din Ungaria si a invins-o cu 6-1, 6-4 pe Johanna Konta, locul 118 WTA, astfel ca am ajuns din nou la un meci decisiv.

Citeste si: FED CUP: Simona Halep, galop de sanatate cu Johanna Konta. Romania – Marea Britanie 1-1

Irina Begu si Monica Niculescu au fost la inaltime si au trecut fara probleme de Jocelyn Rae si Heather Watson, scor 6-0, 6-2 si au adus victoria Romaniei.

Sambata, Romania va intalni Letonia de la ora 17:00, in ultimul meci din Grupa B. Fetele noastre conduc grupa si sunt virtual calificate in play-off-ul pentru calificarea in Grupa Mondiala II.

Sursa foto: tikitaka.ro