FED CUP: ROMANIA a INVINS Serbia si s-a calificat in GRUPA MONDIALA II

FED CUP. ROMANIA a invins SERBIA in play-off-ul FED CUP si s-a calificat in GRUPA MONDIALA II. Jucatoarele noastre s-au impus cu scorul de 3-1 in fata Anei Ivanovic si compania, SORANA CIRSTEA aducand doua dintre cele trei puncte ale formatiei noastre, iar SIMONA HALEP unul.

SORANA CIRSTEA  a invins-o pe Bojana Jovanovski cu 2-1 la seturi (6-3, 6-7, 6-3). SORANA a reusit o noua victorie splendida in acest meci din FED CUP dupa victoria superba obtinuta, sambata, in fata ANEI IVANOVIC, scor 2-1 (3-6, 6-1, 6-2).

Citeste si: FED CUP: SIMONA HALEP a adus al doilea punct pentru Romania in barajul cu Serbia. UPDATE DECLARATII 

SIMONA HALEP a trecut, duminica, tot de Bojana Jovanovski, insa a cedat in fata ANEI IVANOVIC. In final ROMANIA a reusit sa se califice in GRUPA MONDIALA II. Echipa noastra a avut urmatoarea componenta: SIMONA HALEP, SORANA CIRSTEA, MONICA NICULESCU SI IRINA BEGU.

Citeste si: FED CUP: Sorana Carstea, victorie de senzatie in fata jucatoarei Ana Ivanovic

Dupa o pauza de 19 ani, ROMANIA revine in Grupa Mondiala II a FED CUP. Fetele noastre au reusit sa se impuna in PLAY-OFF-ul cu SERBIA dupa numai 4 meciuri si au obtinut o victorie istorica pe zgura de la Arenele BNR din Capitala.

Sursa foto: realitatea.net