FED CUP: Romania afla marti ADVERSARA din BARAJUL pentru Grupa Mondiala

Echipa feminina de tenis a Romaniei isi va afla marti ADVERSARA din BARAJUL pentru Grupa Mondiala a FED CUP, cu ocazia tragerii la sorti care va avea loc la sediul Federatiei Internationale de Tenis, de la 12.00, ora Romaniei.

Cei patru capi de serie, stabiliti in baza clasamentului ITF Fed Cup sunt Italia (1), Australia (2), Polonia (3) si Canada (4). Acestea vor avea ca adversare una dintre urmatoarele echipe: Olanda, Romania, Elvetia si SUA.

Echipa tarii noastre a facut un salt de patru locuri in ierarhia FED CUP si ocupa acum pozitia a 12-a, cu 4.050 puncte, gratie victoriei inregistrate in fata Spaniei (3-2), weekend-ul trecut la Galati.

Citeste si: FED CUP: IRINA CAMELIA BEGU si MONICA NICULESCU le-au INVINS pe jucatoarele spaniole. Romania merge mai departe

Echipa Spaniei va juca la randul ei in barajul pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup, fiind desemnata cap de serie numarul patru la tragerea la sorti de marti, alaturi de Serbia (1), Slovacia (2) si Japonia (4). Adversarele vor fi alese dintre Argentina, Belarus, Paraguay si Suedia.

BARAJELE pentru Grupa Mondiala si Grupa Mondiala II a Fed Cup vor avea loc in acelasi timp cu semifinalele actualei editii a competitiei, in zilele de 18 si 19 aprilie.

Citeste si: FED CUP: IRINA CAMELIA BEGU a INVINS-o pe Silvia Soler-Espinosa

In semifinale FED CUP, Cehia va intalni Franta, in timp ce Rusia va avea ca adversara Germania.

Sursa foto: frt.ro