FED CUP ROMANIA – GERMANIA 0-1: BEGU pierde, fara drept de apel, in fata lui KERBER

Pentru a-si asigura prezenta in Grupa Mondiala a FED CUP, ROMANIA trebuie sa invinga predutabila formatie a GERMANIEI. In prima partida a zilei de sambata, IRINA BEGU a pierdut, fara drept de apel, in fata jucatoarei ANGELIQUE KERBER, scor 2-6, 3-6. Urmeaza intalnirea dintre SIMONA HALEP si ANDREA PETKOVIC care va incepe in cateva minute.

ANGELIQUE KERBER s-a impus in partida cu IRINA BEGU intr-o maniera care a reflectat diferenta mare dintre ele in clasamentul WTA.  Primul set a fost la discretia nemtoaicei, care a reusit doua breakuri in primele 20 de minute si a dus scorul rapid la 4-1. Finalul de set a fost o simpla formalitate pentru ANGELIQUE KERBER, cu toate ca Irina a avut minge de break, singura, la 2-5.

Setul al doilea a inceput perfect pentru jucatoarea noastra, cu un game alb, insa au urmat trei game-uri la rand pentru nemtoaica. La 1-3, IRINA BEGU a luptat extraordinar si si-a castigat serviciul dupa aproximativ un sfert de ora si trei mingi de break salvate. Pe fondul mai multor greseli nefortate, incredibile, Irina a dus totusi scorul la 3-4, moment in care insa a avut momente in care inclusiv a trimis mingea in fileu, cu tot terenul liber in fata. S-a terminat 6-3 setul al doilea, iar Germania conduce cu 1-0.

Toate meciurile au loc in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Sursa foto: gsp