FED CUP ROMANIA-GERMANIA 1-1 / SIMONA HALEP o invinge pe ANDREA PETKOVIC si restabileste egalitatea

ROMANIA si GERMANIA se afla la egalitate dupa prima zi, in barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala I a FED CUP dupa ce SIMONA HALEP a adus punctul echipei noastre in meciul cu ANDREA PETKOVIC.

SIMONA HALEP a evoluat in a doua partida din Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, iar adversara sa i-a pus multe probleme, insa in cele din urma romanca a castigat fabulos meciul dupa aproape 3 ore, cu 6-4, 6-7 (5), 6-4. Primele doua seturi au inceput practic identic, cu SIMONA HALEP condusa, apoi avand 3-1 si fiind egalata la 3. In cele din urma, SIMONA HALEP a reusit sa castige primul set, insa evolutia sa a fost pe tot parcursul meciului cu destul de multa nervozitate, erori si cu decizii constestate ale arbitrului.

CITESTE SI: FED CUP ROMANIA – GERMANIA 0-1: BEGU PIERDE, FARA DREPT DE APEL, IN FATA LUI KERBER

Setul al doilea a fost unul in care cele doua jucatoare au mers umar la umar pana in tie-break, care a fost insa adjudecat de ANDREA PETKOVIC, desi SIMONA HALEP a condus cu 5-4 si a servit pentru castigarea meciului. In setul al treilea, SIMONA HALEP a fost mult mai sigura pe sine, a jucat superb si, in ciuda faptului ca ANDREA PETKOVIC a dat tot ce a putut, Simona s-a impus in cele din urma dupa un final de set decisiv cu numeroase break-uri de ambele parti.

Sursa foto: sport