FED CUP: ROMANIA invinge MAREA BRITANIE si ramane in GRUPA II MONDIALA

Romania a invins echipa Marii Britanii, scor 3-1, in confruntarea din cadrul barajului de mentinere in Grupa II Mondiala a FedCup. Dupa prima zi a intrecerilor, in care spectacolul de pe teren a fost umbrit de comportamentul lui Ilie Nastase, cele doua echipe au obtinut fiecare cate un punct.

Incurajata de publicul care a umplut arena de la Mamaia, Simona Halep a reusit duminica prima victorie in fata britanicei Johanna Konta, scor 6-1, 6-3, in timp ce Irina-Camelia Begu a adus punctul decisiv pentru echipa tricolora. Jucatoarea aflata pe locul 33 in clasamentul mondial a dispus de britanica Heather Watson, scor 6-4, 7-5.

Partida a durat doua ore si trei minute, jocul fiind unul extrem de echilibrat cu multe break-uri de o parte si de alta. Primul set a durat 44 de minute, cu Begu fiind la timona jocului, dominand o intalnire in care Watson a parut parca mai tematoare si ezitanta, mai ales la jocul de atac, la fileu in special. O victorie asadar dupa circa doua ore grele de joc, victorie care ne mentine in Grupa Mondiala II.

Sursa foto: sport