FED CUP Romania – Spania 1-0: SIMONA HALEP a castigat lejer sub privirile presedintelui KLAUS IOHANNIS

SIMONA HALEP s-a impus usor in fata jucatoarei spaniole SILVIA SOLER-ESPINOSA, campioana noastra castigand meciul de debut al partidei din FED CUP dintre Romania si Spania cu 2 -0 la seturi (6-2, 6-1) sub privirile presedintelui Romaniei KLAUS IOHANNIS.

SIMONA HALEP (locul 3 WTA), a jucat , sambata, de la ora 13.00, impotriva sportivei SILVIA SOLER ESPINOSA ( 67 WTA), in primul meci al intalnirii ROMANIA-SPANIA, din primul tur al Grupei Mondiale II a FED CUP. Partida dintre HALEP si ESPINOSA a fost una fara istoric, sportiva originara din Constanta impunandu-se fara probleme in fata adversarei iberice dupa o ora si zece minute de joc.

CITESTE SI: FED CUP: KLAUS IOHANNIS va participa la meciul SIMONEI HALEP 

Presedintele KLAUS IOHANNIS a ajuns, sambata, la Galati, unde a asistat la meciul SIMONEI HALEP  cu SILVIA SOLER ESPINOSA, din primul tur al Grupei Mondiale II a FED CUP, seful statului fiind intampinat de ministrul Sportului, GABRIELA SZABO.

Castigatoarea intalnirii dintre ROMANIA si SPANIA va juca in play-off-ul pentru GRUPA MONDIALA, in compania unei invinse din primul tur al Grupei Mondiale. Invinsa intalnirii de la Galati va juca in play-off-ul pentru Grupa Mondiala II, in compania unei echipe din Grupa I.

CITESTE SI: FED CUP: SIMONA HALEP si Silvia Soler-Espinosa deschid intalnirea Romania-Spania 

La ceremonia care a marcat inceputul intalnirii cu Spania, jucatoarele romane au intonat imnul Romaniei de pe teren, iar KLAUS IOHANNIS din tribuna. Inainte de inceperea primului meci, echipa Romaniei a mers in fata lojei in care se afla Iohannis si sportivele au dat mana cu presedintele.

Sambata va mai avea loc meciul dintre IRINA CAMELIA-BEGU (34 WTA) si GARBINE MUGURUZA (24 WTA).

Sursa foto: wtatennis.ro