FED CUP: SIMONA HALEP a adus al doilea punct pentru Romania in barajul cu Serbia. UPDATE DECLARATII

Simona Halep, locul 5 WTA a invins-o, duminica, pe Bojana Jovanovski, numarul 39 WTA, intr-un meci intrerupt, sambata, in primul set, din cauza ploii. Astfel, romanca a adus cel de-al doilea punct pentru Romania in barajul cu Serbia, in cadrul play-off-ului celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup.

SIMONA HALEP a castigat partida cu Bojana Jovanovski cu 6-2, 6-4. Tot astazi SIMONA HALEP o va intalni pe Ana Ivanovici de la ora 12.30.

Iata ce a declarat SIMONA HALEP imediat dupa meci: “A fost un meci greu, pentru ca a fost vorba de presiune si emotie. Multumesc tuturor pentru ca m-au sprijinit si pentru atmosfera de pe teren. A fost destul de greu sa ma opressc ieri si sa continui astazi, dar a trebuit sa ma adaptez foarte repede. Am o ora pentru a ma recupera, sper sa fiu fresh, meciul cu Ana va fi unul dur dar publicul ma va sprijini”. 

Vezi aici cum s-a desfasurat meciul Soranei Carstei cu Ana Ivanovici

In primul meci al intalnirii, sambata, Sorana Cirstea (27 WTA) a invins-o pe Ana Ivanovici (12 WTA), scor 3-6, 6-1, 6-2.

Duminica, in afara de meciul Halep – Jovanovski, vor mai avea loc confruntarile Halep – Ivanovici si Cirstea – Jovanovski, precum si partida de dublu Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu – Jovana Jaksici/Nina Stojanovici.

Echipa care va castiga intalnirea va accede in a doua Grupa Mondiala.