FED CUP: SIMONA HALEP a reusit sa-si invinga cosmarul numit JOHANNA KONTA si ROMANIA conduce cu 2-1

In cea de-a doua zi a barajului pentru mentinerea in Grupa II Mondiala a FED CUP, SIMONA HALEP a reusit sa o invinga pe JOHANNA KONTA, jucatoarea britanica pe care de fiecare data cand a intalnit-o, pana azi, a pierdut. SIMONA HALEP a reusit sa se impuna in doua seturi, 6-1, 6-3, si astfel ROMANIA revine la conducere in fata echipei MARII BRITANII, scor 2-1.

Urmeaza partida dintre IRINA BEGU si Heather Watson, partida care poate decide aceasta intalnire.

DESFASURAREA PARTIDEI: 

Setul II

Setul al doilea a inceput cu SIMONA HALEP la serviciu. Jucatoarea nascuta la Constanta castiga cu dificultate primul game al setului, dupa ce Johanna a avut doua mingi de break. Konta greseste mai putin in acest start de set, este mai concentrata si reuseste un game alb. SIMONA HALEP salveaza o minge de break, insa britanica este mai inspirata si castiga primul game pe serviciul Simonei. Konta salveaza trei mingi de re-break si se distanteaza pe tabela la 3-1. SIMONA HALEP reduce din diferenta: 3-2 pentru Johanna Konta. Johanna comite o dubla greseala la 30-0 si ii ofera jucatoarei noastre trei sanse de break. Britanica le salveaza pe primele doua, insa la 40-30 mingea se opreste in plasa fileului si Halep egaleaza scorul. SIMONA HALEP trece in avantaj, la capatul unui game foarte dispuatat. Este 4-3 pentru numarul 5 WTA. SIMONA HALEP face break-ul si este la un game distanta de castigarea partidei.Halep revine de la 0-30 si isi adjudeca setul cu 6-3, dupa 50 de minute de joc.
 
Setul I

Partida a inceput cu Johanna Konta la serviciu. SIMONA HALEP este incurajata de spectatorii prezenti in tribune. Start de meci excelent pentru jucatoarea noastra, care a revenit de la 15-40 si a reusit break-ul. SIMONA HALEP incearca sa o plimbe din colt in colt pe adversara si isi face serviciul la 0. Simona pare foarte determinata isi ia revansa in fata Johannei Konta, fructifica a doua minge de break si duce scorul la 3-0 in favoarea sa. SIMONA HALEPcastiga la 15 al patrulea game al setului, dupa ce finalizeaza foarte bine cu un voleu drive. Konta isi adjudeca si ea primul game din acest meci: 4-1 pentru Halep. SIMONA HALEP isi face serviciul si se apropie la un singur game de castigarea primului set. SIMONA HALEPcastiga la zero ultimul game al setului si bifeaza al treilea break. Joc perfect facut de a cincea jucatoare a lumii, care se impune cu 6-1 dupa doar 28 de minute.

Sursa info: Hotnews.ro