FED CUP: CEHIA a invins ROMANIA cu 3-2, dupa victoria din meciul de dublu. UPDATE

SIMONA HALEP a pierdut partida inaugurala a meciului din turul I al FED CUP dintre ROMANIA si CEHIA care se disputa in acest week-end la Cluj. Numarul 1 al echipei noastre s-a impus in primul set apoi le-a pierdut pe urmatoarele doua si, astfel, detinatoarea trofeului, CEHIA, conduce cu 1-0 la meciuri.

UPDATE 20:20: Echipa de tenis a Cehiei, detinatoarea trofeului, a invins Romania cu scorul de 3-2, duminica, în Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup, dupa ce perechea Karolina Pliskova/Barbora Strycova s-a impus cu 6-2, 6-3 in fata cuplului Andreea Mitu/Raluca Olaru.

UPDATE 18:30: In al patrulea meci al intalnirii Romania – Cehia, Monica Niculescu a fost invinsa de Karolina Pliskova, desi jucatoarea noastra a impins meciul in setul decisiv si a luptat pentru fiecare minge in fata jucatoarei de pe locul 13 din topul WTA. 

Scorul intalnirii Romania-Cehia este 2-2, echipa ce merge in semifinalele FedCup se va decide in meciul de dublu, unde perechea Andreea Mitu/Raluca Olaru va intalni cuplul Karolina Pliskova/Barbora Strykova.

UPDATE 15.20 SIMONA HALEP a castigat meciul cu PETRA KVITOVA, scor 6-4, 3-6, 6-3, in al treilea meci din faza sferturilor de finala a competitiei FED CUP. Dupa victoria de ieri a MONICAI NICULESCU in fata Petrei Kvitova, si dupa cea a KAROLINEI PLISKOVA in fata lui Halep, scorul in partida dintre ROMANIA si CEHIA este de 2-1. 

Urmeaza partida dintre MONICA NICULESCU si KAROLINA PLISKOVA. 

UPDATE DUMINICA 13.00 Dupa ce a pierdut pentru prima data in cariera impotriva Karolinei Pliskova, SIMONA HALEP incearca sa aduca Romania in avantaj in meciul de FED CUP cu Cehia, din sferturile competitiei. Pentru a reusi acest lucru, Halep (locul 3 WTA) trebuie sa o invinga pe PETRA KVITOVA (9 WTA). Meciul, care va incepe la ora 13.00, va fi in direct pe Dolcesport.

UPDATE 18.00 MONICA NICULESCU (nr 37 mondial) a invins-o pe PETRA KVITOVA (nr. 9 mondial) in al doilea meci al partidei de Fed Cup dintre ROMANIA – CEHIA. Scorul pe seturi a fost 6-3, 6-4 pentru romanca. Astfel, scorul dupa prima zi de Fed Cup este 1-1, dupa ce SIMONA HALEP, prima racheta a Romaniei, pierduse primul meci cu KAROLINA PLISKOVA, scor 7-6, 4-6, 2-6. 

Maine vor avea loc, de la ora 13:00, partidele dintre MONICA NICULESCU si PLISKOVA, respectiv HALEP si KVITOVA. Daca scorul va ramane egal, se va juca si meciul de dublu. Echipa Romaniei la dublu va fi formata din ANDREEA MITU si RALUCA OLARU. 

SIMONA HALEP a fost invinsa de KAROLINA PLISKOVA cu scorul de 2-1 (7-6, 4-6, 2-6). Pana la acest meci, SIMONA HALEP castigase pana acum toate cele trei intalniri pe care le-a avut cu KAROLINA PLISKOVA (NR 13 WTA). 

Dupa infruntarea dintre SIMONA HALEP si KAROLINA PLISKOVA, in Sala Polivalenta din Cluj va incepe intalnirea dintre MONICA NICULESCU si PETRA KVITOVA.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: doartenis