FED CUP: Simona Halep vrea sa invingem si Letonia

Echipa Romaniei va disputa azi, de la ora 17.00, contra Letoniei, ultimul meci din Grupa B a Fed Cup (Grupa I, zona Euro-Africana), iar Simona Halep a declarat ca ar fi pacat ca ea si colegele sale sa nu castige si acest joc.

Cu trei din cele patru jucatoare din echipa clsate in Top 100 la simplu si cu ambele componente ale dublului in primele 100 de tenismene ale momentului la aceasta categorie, Romaniaa este favorita a meciului din aceasta dupa-amiaza din FED CUP, contra Letoniei. Adversarele fetelor noastre au pierdut cu 2-1 ambele meciuri disputate pana acum, in timp ce Romania a invins cu 2-1 atat Ungaria, cat si Marea Britanie.

Citeste si: SIMONA HALEP, nominalizata de revista “Eurosport Now! ” in top zece viitoare staruri in sport 

Simona Halep, lidera echipei Romaniei, a declarat ca pentru echipa noastra ar fi pacat sa nu castigam si acest ultim joc. “E diferenta mare fata de meciurile de individual, pentru ca acolo joci pentru tine si daca pierzi o faci pe barba ta. Aici trebuie sa castigi pentru echipa, jucam pentru tara, e foarte important pentru noi sa castigam. Ar fi pacat ca tocmai aici sa nu castigam”, a spus Halep la Dolcesport.

Citete si: FED CUP: Romania a invins Marea Britanie, 2-1, si s-a calificat in play-off 

Daca va castiga aceasta grupa, Romania va intalni intr-un play-off castigatoarea grupei C, din care fac parte Ucraina, Austria, Slovenia si Israel.

Sursa foto: prosport.ro