Federico Piovaccari: La Steaua ma simt ca la Milan sau Inter

Gratie evolutiilor bune reusite in tricoul ros-albastru al Stelei, Federico Piovaccari este din ce in ce mai cautat, atat de echipe din tara sa natala, cat si de jurnalistii din Peninsula. Piovaccari a acordat un interviu in prestigiosul cotidian “Gazzetta dello Sport” in care a vorbit despre situatia sa actuala.

Federico Piovaccari a recunoscut ca se simte la Steaua ca la AC Milan sau Inter si a mai dezvaluit si faptul ca isi doreste sa faca performanta in Liga Campionilor in tricoul echipei din Ghencea.

“Voiam sa plec in strainatate, la Steaua exista posibilitatea sa joc in Champions League, asa ca am acceptat imediat ce am primit oferta. Am jucat Supercupa Romaniei, m-am trezit cu 50.000 de oameni alaturi de mine. E ca si cum as fi ajuns la Inter sau la Milan, la o super echipa! Cei de la Steaua mi-au aratat ca ma vor, acum ma suna toata lumea.

Raman acelasi. Nu merg sa fiu turist in Liga, Steaua e o echipa care o sa se bata cu toata lumea. Si daca ma gandesc la faptul ca puteam sa intalnim Juve sau Real, as spune ca grupa noastra e destul de usoara”, a spus Piovaccari pentru Gazzetta dello Sport.

“Vreau sa fac schimb de tricouri cu Messi, Ronaldo, Rooney si Ribery. Eu le pot cere sa mi le dea, nu stiu daca o sa-l vrea pe al meu la schimb”, glumeste Piovaccari.

Sursa foto: prosport.ro