Federico Piovaccari, noul atacant al Stelei

Federico Piovaccari, atacantul italian al echipei italiene Sampdoria, a fost imprumutat pentru un sezon la formatia Steaua Bucuresti, anunta prosport.ro.

Federico Piovaccari, in varsta de 28 de ani, va ajunge in aceasta seara in cantonamentul Stelei de la Burton-up-Trent, acolo unde ros-albastrii efectueaza al doilea stagiu de pregatire al acestei veri.

Federico Piovaccari va evolua sub comanda tehnicianului Laurentiu Reghecampf un sezon, timp in care atacantul italian va castiga 700 de mii de euro, 500 de mii fiind platiti de Sampdoria si restul de Steaua.

“Speram sa se integreze cat mai repede. In functie de starea sa fizica pentru ca va fi pe drumuri cateva ore” a declarat unul dintre oficialii Stelei pentru sursa citata.

Steaua Bucuresti reuseste astfel sa realizeze primul transfer al acestei perioade. In alta ordine de idei, ros-albastrii vor disputa, astazi, de la ora 17.30, cel de-al doilea amical din Anglia, impotriva echipei Notts County, partida fiind transmisa, in direct, de Look Tv.

Sursa foto: calcio.it