FEERIE de lumina si culoare, in Parcul Oraselul Copiilor

Parcul Oraselul Copiilor va imbraca vineri, de la ora 16.00, straie de sarbatoare, in asteptarea Craciunului si a Anului Nou, au anuntat reprezentantii Primariei Sectorului 4.

Asfel, o FEERIE de lumina si culoare va impodobi acest parc, care este atat de indragit de la mic la mare de toti bucurestenii.

“Ornamente care de care mai spectaculoase, figurine si perdele luminoase vor recrea atmosfera idilica a ceea ce se va numi «Acasa la Mos Craciun», un spatiu populat de persoane de basm, zane si spiridusi, in care, pana pe 15 ianuarie 2015, celor mici li se ofera multiple modalitati de distractie, atat in aer liber, cat si in sala de jocuri. Totodata, acestia pot practica gratuit sporturi, in sala multifunctionala din incinta Oraselului”, afirma sursele citate. 

Citeste si: Aproape TREI MILIOANE de BECULETE vor fi aprinse de SARBATORI in Bucuresti

Pentru a marca cum se cuvine imbracarea in straie de sarbatoare a acestui parc, pe scena special amenajata va avea loc un concert extraordinar, urmat de un spectaculos foc de artificii.

Citeste si: LUMINILE DE SARBATORI se aprind mai intai in in Sectorul 4

“Intreaga amenajare a fost realizata cu sprijinul proprietarilor aparatelor de joaca din Orasel, fiecare decorand zona pe care o are in administrare. Ne-am dorit sa oferim posibilitatea toturor prichindeilor ca, insotiti de parinti si bunici, sa petreaca clipe agreabile in aer liber, in spiritul traditiei Craciunului. Ii invit pe toti locuitorii Sectorului 4, dar si pe toti bucurestenii, de la mic la mare, sa ne fie alaturi. Va asigur ca in acest an, «Acasa la Mos Craciun»  va transforma Oraselul Copiilor in cel mai spectaculos loc de distractie din intreaga Capitala”, a declarat Cristian Popescu-Piedone, primarul Sectorului 4.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4