FELLATIO CAFE – LOCALUL unde iti poti comanda o CAFEA si un SEX ORAL

Un local in care fiecare cana de cafea comandata vine la pachet cu o partida de sex oral, se va deschide in curand la Londra. Antreprenorul britanic Bradley Charvet si-a anuntat intentia de a deschide la Londra primul FELLATIO CAFE, in care clientilor li se va face sex oral de catre roboti ce vor semana cu actrite celebre de la Hollywood

Celebritati precum actritele Emilia Clark, Penelope Cruz, Mila Kunis sau Scarlett Johansson se vor numara printre robotii sexuali care isi vor oferi serviciile in cafeneaua londoneza FELLATIO CAFE. „Imagineaza-ti ca ai vedeta favorita in fata ta. Poti sa-i atingi corpul si sa faci tot felul de lucruri sexuale nebunesti cu ea. Un vis va deveni realitate datorita noua!”, a declarat Charvet pentru Daily Star.

O cafea si o partida de sex oral vor costa 50£

Cafeneaua urmeaza sa functioneze intre orele 6.00 si 23.00 si va oferi cafea, produse de patiserie si bineinteles, sex oral. Clientii vor avea la dispozitie tablete, de pe care vor putea alege cu ce vedeta isi doresc sa semene robotul care ii va deservi. Initial, Chavet si-a dorit sa deschida in Geneva o cafea in care sexul oral sa fie oferit de femei adevarate, insa a revenit asupra deciziei si a ales Londra. Acesta a declarat ca britanicii sunt pregatiti pentru o asemenea initiativa controversata, tinand cont de numarul mare de amante si escorte din acest oras. In locul femeilor reale vor fi folositi roboti, deoarece bordelurile nu sunt legale in Marea Britanie.

FELLATIO CAFE este descrisa de antreprenor ca fiind o cafenea normala, cu doua cabine speciale pentru barbatii timizi.  Pretul pentru o cafea si o partida de sex oral de 15 minute va fi de 50 de lire. Cei care vor dori sa se bucure de serviciile robotelelor pentru mai mult timp, vor trebui sa mai scoata din buzunar inca 10 lire. Potrivit informatiilor de pe site-ul fellatio-cafe.com, Bradley Charvet planuieste sa ofere acelasi serviciu si doamnelor.

Sursa traducere: Huff.ro