Femeia care a injunghiat o politista in autobuz a fost ARESTATA PREVENTIV

Femeia care a injunghiat, marti, o politista in autobuzul 104 din Capitala a fost ARESTATA PREVENTIV pentru 29 de zile, de magistratii Judecatoriei Sectorului 2, potrivit unor surse din Politie citate de Mediafax.

Conform surselor citate, Vasilica Militaru, de 44 de ani, a fost ARESTATA PREVENTIV pentru infractiunea de ultraj. Aceasta a explicat anchetatorilor ca avea asupra ei un cutit pentru “a se apara de oamenii rai”.

Citeste si: Politista, INJUNGHIATA in autobuzul 104 din Capitala

Andreea Alistar, in varsta de 24 de ani, agent in cadrul Sectiei 8, se afla in timpul liber, in autobuzul 104, cand a vazut o femeie care agita un briceag. Politista a decis sa intervina, moment in care agresoarea a ridicat briceagul deasupra capului si a lovit-o pe tanara. Aceasta s-a ferit, insa briceagul i s-a infipt in umar.

Agresoarea a fost imobilizata dupa interventia unui alt politist, Viorel Carciumaru, agent la Sectia 23, care se afla, la randul sau, in timpul liber si a fost martor la incident.

Citeste si: Adolescent INJUNGHIAT de un batran in varsta de 61 de ani

Politista ranita a fost transportata de urgenta la Spitalul Sfantul Pantelimon, iar agresoarea a fost dusa la Sectia 8 pentru a fi audiata.

Ministrul Afacerilor Interne Gabriel Oprea i-a felicitat, miercuri, pe cei doi politisti bucuresteni si a dispus ca acestia sa fie recompensati.