FEMEIA care aduce NOROC in viata tuturor! Afla cine este STEAUA ZODIACULUI

Cu totii suntem privilegiati de prezenta unui om special, alaturi de care fericirea nu e un deziderat imposibil de obtinut, ci o stare de fapt! Ne simtim importanti in preajma acelei persoane minunate si avem impresia ca suntem mai norocosi doar pentru ca respiram acelasi aer ca si ea! Daca nu ai intalnit pana acum aceasta fiinta magica, este cazul sa o cunosti! Noi iti dezvaluim nativa care straluceste ca o stea aducatoare de noroc!

Sagetatoarea, zodia care lumineaza ca un astru deasupra tuturor

Oricine a avut norocul de a cunoaste o Sagetatoare autentica stie ca aceasta superfemeie are puterea de a aduce lumina chiar si in viata celui mai intunecat om! Este suficient sa petreci cateva clipe in preajma ei, pentru ca ridurile de incruntare sa iti fie magic preschimbate intr-un suras vesel!

Ce o face insa pe nativa atat de speciala? In primul rand, chiar ascendenta ei o catapulteaza printre cele mai stralucitoare stele ale cerului. Sagetatorul este guvernat de Jupiter (Zeus, stapanul zeilor din mitologia greaca), responsabil cu abundenta si cu norocul. Cu o asemenea conjunctura astrala, nici nu e de mirare ca nativa reuseste aproape orice isi propune.

Nu numai influenta din partea planetei dominante o transforma pe femeia-Sagetator intr-o adevarata stea. Ceea ce o face unica este curajul cu care isi asuma orice provocare. Atunci cand urmezi zilnic acelasi drum imbibat cu rutina, norocul se va plictisi si va ajunge sa se ascunda de tine. Nativa noastra minune adora insa aventurile: chiar daca este vorba despre o simpla schimbare a rutei catre munca, ea are prilejul de a se intalni cu oameni noi si de a experimenta situatii diferite, ceea ce este echivalent de multe ori cu o doza sanatoasa de noroc.

Desigur, in cautarile ei perpetue, ea va traversa si dificultati si va face cunostinta cu capcanele ghinionului. Insa le intampina intotdeauna cu un amestec magic de curaj si hotarare si chiar cu un pic de curiozitate, pentru ca stie ca ghinionul e sinonim, chiar si in abisurile sale inspaimantatoare, cu viata traita la turaj maxim! Aceasta atitudine o transforma pe nativa noastra intr-o adevarata stea!

O alta calitate extraordinara a sa este abilitatea de a „imprumuta” din norocul ei si celor din jur. Pentru a simti cum viata ta se schimba, este suficient sa te alipesti de aceasta stea a zodiacului: vei trece prin situatii neprevazute, vei afla lucruri noi despre tine, vei gusta din minunile lumii si iti vei intalni marea dragoste! Nu e un scenariu care pare desprins din stele?

Si infatisarea nativei ii contureaza un profil de stea a zodiacului: nu este niciun dubiu, e cea mai frumoasa nativa! Cu zambet larg, ochi luminosi, piele catifelata si par matasos, ea pare cu adevarat pogorata dintre astre, nu nascuta in lumea banala a oamenilor.

Nu in ultimul rand, veselia ei caracteristica o transforma pe nativa in steaua stralucitoare din viata cunoscutilor ei. Sagetatoarea se bucura ca nimeni alta si, chiar daca uneori deraiaza de pe traiectoria norocului sau, o va face cu o bucurie de copil. Pana la urma, si norocul poate deveni plictisitor, iar rutina nu are ce sa caute in viata unei stele veritabile.

Acum, ca ai aflat cine este steaua zodiacului, cu potential in a-ti aduce noroc in viata, la fel ca un astru cazator, fa tot posibilul si asigura-te ca o ai in preajma ta. Viata ta va deveni o calatorie fascinanta, plina de noroc si de neprevazut, iar gratitudinea pe care o vei resimti fata de aceasta uluitoare nativa va fi infinita!

Sursa text: divahair.ro