FEMEIA in care NU trebuie sa ai INCREDERE! Ea este TRADATOAREA zodiacului!

Senzatia urmatoare ne este familiara tuturor: intalnim o persoana cu care rezonam perfect, ii impartasim cu inima deschisa toate secretele noastre, apoi ne trezim cu increderea si sufletul facute tandari. Dincolo de tradarea suferita, trebuie sa invatam sa traim si cu ideea ca relatia cu persoana draga noua nu va mai fi la fel de acum incolo, chiar daca vom avea capacitatea de a ierta!

Ca sa eviti ca pe viitor o durere atat de profunda, noi tinem sa te avertizam: exista o zodie predispusa la tradare! Descopera femeia din zodiac pe care ar fi intelept sa o excluzi din grupul tau de prieteni!

Varsatorul, semnul astrologic cel mai predispus la tradare

Varsatorul este semnul cel mai putin previzibil al zodiacului. Firea sa originala, neobisnuita, i-a lasat pe multi cu gura cascata! Nativa nu poate fi incadrata intr-o singura categorie, ceea ce sporeste atractia pe care o provoaca celor din jur: ea este acea prietena speciala, diferita, pe care ti-ai dorit-o intotdeauna! Inteligenta si intelectul Varsatorului sunt arhicunoscute; fiind vorba despre un semn de aer, este de la sine inteles ca mintea sa se va plimba in sfere inalte, in care tu nu ai acces, dar in care ea te va introduce cu cea mai naturala atitudine din lume.

Mai departe, nu putem uita nici ca Varsatorul se numara printre zodiile cu instincte umanitare. Iti va vorbi fara pic de emfaza despre salvarea rinocerilor din Africa sau despre drepturile LGBT, dar va apara cu o raceala inselatoare si infricosatoarele atentate teroriste. Alaturi de aceasta femeie, ai impresia ca poti cunoaste si intelege de o mie de ori mai bine lumea!

Cum putem crede despre aceasta femeie ca este tradatoarea zodiacului, dupa ce am laudat-o atat? Nu am pretins ca trasaturile de mai sus ar avea o conotatie pozitiva, iar atunci cand am afirmat ca nativa are o fire originala, ne-am referit mai ales la imprevizibilitatea ei!

Nu poti cunoaste cu adevarat sufletul unui Varsator nici macar dupa zeci de ani de convietuire. Femeile nascute in aceasta zodie te pot uimi chiar si atunci cand ati ajuns atat de apropiate, incat va puteti completa una alteia propozitiile. Tu o consideri cea mai buna prietena, in timp ce pentru ea poti ocupa postul banal de cunostinta, al carui nume abia l-a invatat.

De asemenea, dragostea de independenta a nativei este celebra. Cu greu o poti convinge sa se aseze la casa ei sau sa gaseasca fericirea in viata domestica. Daca ai o prietena Varsator cu o familie numeroasa, total dependenta de cei dragi, analizeaza-i cu atentie profilul astrologic: cu siguranta are un ascendent puternic de pamant! Nativa traditionala va resimti mereu nevoia de a fugi, de a se indeparta de ei care o sufoca: nu te mira daca te va parasi pentru a pleca in lume sau daca va anula cat ai zice „tradare” cele mai frumoase planuri pe care vi le-ati facut, pentru a merge la mare cu o amica pe care abia a cunoscut-o.

Excentricitatea Varsatorului o determina sa nu realizeze ca te-a tradat! In timp ce tu simti ca e sufletul tau pereche, prietena ta de o viata, ea poate considera ca nu va leaga nimic. Nu se va sfii sa iti fure iubitul; ce e drept, nu o face din rautate, pentru ca nu are un suflet negru, ci considera ca atractia dintre ei e prea puternica pentru a i se opune si ca, pana la urma, iubirea nu poate fi niciodata facuta prizoniera in ceva atat de banal precum o relatie. Nu este o fire conformista, iar firul gandirii ei va fi mereu diferit de al celor din jur. Faptul ca poti rezona cu argumentele sale dupa ce te-a tradat o face mai periculoasa chiar si decat cea care este considerata cea mai rea zodie, Fecioara.

 Un alt lucru bine cunoscut despre nativii din Varsator este ca fug de manifestarile emotionale. Tocmai i-ai cumparat prietenei tale din aceasta zodie un cadou magnific, pe care i-l oferi cu lacrimi in ochi, marturisindu-i cat de importanta este in viata ta: sa nu te miri daca a doua zi nu iti va mai raspunde la telefon, pentru ca tocmai i-ai activat dorinta de o lua la goana in directia opusa, cat o tin picioarele.

Si apropierea de persoane este extrem de dificila pentru femeia Varsator. Ea poate sa se disteze ani de-a randul alaturi de o persoana, fara a o considera apropiata. Tocmai de aceea, sunt multe voci care afirma ca nativele sunt de fapt cele mai reci si mai insensibile persoane din zodiac.

Si ascendenta lui Uranus, planeta guvernanta a Varsatorului, este definitorie pentru capacitatea sa de a trada. Personificand necuprinsul (si indiferenta) Cerului in mitologia greaca si latina, Uranus ofera zodiei intelectul dezvoltat si o putere mare de transformare, dar si caracterul mereu schimbator si dispozitia imprevizibila. Daca mai amintim si despre agresivitatea care ii este, de asemenea, caracteristica, nici nu ne mai miram ca Varsatorul este cea mai tradatoare zodie!

Desigur, nu afirmam ca nativa este cea mai rea zodie, ci doar cea mai predispusa la tradare. Poti avea o „cea mai buna prietena” nascuta sub acest semn, care sa iti fie mereu fidela, dar poti fi si ghinionista care cade victima imprevizibilitatii sale. Oricum, noi te sfatuim sa fii mereu precauta in preajma sa!

Sursa text: divahair.ro