Femeia ranita in EXPLOZIA de la moara de faina din Brasov a MURIT la Spitalul Judetean

Femeia in varsta de 51 de ani, care a fost ranita in explozia din 5 noiembrie, de la moara de faina din Brasov, a murit, in noaptea de sambata spre duminica, in Spitalul Judetean Brasov.

Victima si-a pierdut viata dupa ce a intrat in stop cardiorespirator, ea fiind a treia persoana care decedeaza in urma deflagratiei.

Potrivit managerului Spitalului Judetean Brasov, dr. Carmen Daniela Neculoiu, femeia a murit, in noaptea de sambata spre duminica, aproape de miezul noptii, dupa ce starea ei s-a agravat si a intrat in stop cardiorespirator.

“Din pacate, era in stare grava, iar in noaptea de sambata srep duminica, functia respiratorie s-a agravat, au cedat plamanii si a intrat in stop cardio-respirator“, a declarat dr. Neculoiu.

CITESTE SI: EXPLOZIA de la BRASOV: Inca o PERSOANA a MURIT in aceasta dimineata

Vinerea trecuta, familia femeii facuse o cerere scrisa ca nu mai doreste ca aceasta sa fie transferata la un spital din strainatate, dupa ce rudele solicitasera anterior transferul femeii in alta tara.

Femeia era internata la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean, ventilata mecanic, cu paraametri respiratori stabili si stabila din punct de vedere hemodinamic.

“Totusi, starea pacientei este in continuare grava, dar stabila si imprevizibila“, declara atunci managerul Spitalului Judetean Brasov, dr. Daniela Neculoiu.

CITESTE SI: BARBAT RANIT IN EXPLOZIA FABRICII DE PAINE DE LA BRASOV VA FI TRANSFERAT IN STRAINATATE

Ea a avut o interventie de grefare de piele si o operatie la un brat.

Ceilalti trei pacienti, care nu au ajuns la Terapie Intensiva, s-au aflat in recuperare, fiind in afara oricarui pericol.

Sursa foto: adevarul