Femeie injunghiata in cap de sotul ei intr-un microbuz din Bacau

O femeie a fost injunghiata de zeci de ori, in zona capului si a fetei, sub privirile ingrozite ale pasagerilor dintr-un microbuz, chiar de catre sotul sau, informeaza postul Romania Tv.

Incredibila agresiune s-a produs in zona localitatii bacauane Buhusi, cand barbatul, suparat ca nevasta i-a plecat de acasa, a urmarit-o pana in statie si a urcat in microbuz, unde a incercat sa o convinga sa se intoarca la el.

Barbatul s-a enervat la culme cand a vazut ca femeia nu cedeaza la rugamintile sale, a scos un cutit si i-a aplicat sotiei 30 de lovituri in zona fetei si a capului, sub privirile ingrozite ale celorlati calatori.

Soferul a oprit microbuzul pe loc, oamenii au scos-o pe femeie din vehicul, iar pe agresor l-au imobilizat si l-au incuiat in microbuz pana la sosirea politiei. Acesta a incercat sa se automutileze, facandu-si rani superficiale pe abdomen.

O ambulanta a preluat-o pe femeie in stare grava, dar si pe sotul acesteia, care se ranise usor. Ea se afla in stare grava, dar stabila. Sotul acesteia a fost retinut dupa ce a primit ingrijiri medicale si este cercetat pentru tentativa de omor.

Sursa foto: realitatea.net