Femeie gasita moarta intr-un parc din zona Obor din Bucuresti. Cadavrul prezinta muscaturi de caini. UPDATE

O femeie a fost gasita moarta, joi, intr-un parc din zona Obor din Bucuresti. Cadavrul a fost descoperit in jurul orei 07.00 si prezinta muscaturi de caini, potrivit primelor informatii oferite de politisti.

UPDATE ora 16.15: Medicii legisti vor publica vineri rezultatele autopsiei femeii gasite moarta. Surse judiciare sustin ca femeia ar fi fost omul strazii. La Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a fost deschis un dosar de moarte suspecta. 

UPDATE ora 15.35: Anchetatorii au stabilit ca varsta femeii este intre 45 si 50 de ani. Cadavrul prezinta urme de violenta. Echipe ASPA au plecat in zona pentru a prinde cainii maidanezi despre care se crede ca ar fi muscat-o si ucis-o pe femeie. De precizat ca nu a fost confirmata informatia ca decesul femeii s-a produs in urma muscaturilor de animale. Martorii care au sunat la numarul de urgenta 112 au spus ca femeia ar prezenta urme de muscaturi de caini, insa se asteapta verdictul medicilor legisti.

Vezi si: Cornel Ivanciuc vorbeste despre retinerea lui Nicusor Constantinescu

Trupul neinsufletit al femeii a fost descoperit in Sectorul 2 intr-un parculet din zona Obor. La fata locului au venit politistii si criminalistii. Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru necropsie. Nu se cunoaste, deocamdata, identitatea si varsta victimei. Anchetatorii nu pot confirma daca decesul a  fost provocat de muscaturile de caini sau animalele au muscat cadavrul ulterior.

Politistii verifica lipsa persoanelor date disparute, pentru a vedea daca au aceleasi semnalemente cu femeia gasita moarta. Sunt putine informatii, insa daca se confirma ca a fost ucisa de caini, ar fi al doilea caz,  dupa cel al lui Ionut Anghel produs in urma cu sase luni.

Se verifica inclusiv imaginile preluate de la camerele de supraveghere din zona. 

vom reveni cu amanunte

Foto: Realitatea TV