A TA CE SIMTE? FEMEILE despre momentul cand li se face SEX ORAL: VAGINUL meu ia FOC

Sexul oral este, pentru unele femei, cireasa de pe tort in timpul preludiului, in timp ce altele nu se dau in vant dupa acest tip de stimulare sexuala. Ce simt, insa, reprezentantele sexului frumos in timpul sexului oral?

Jurnalistul si autorul american Dan Savage este cunoscut pentru afirmatiile sale controversate, printre acestea regasindu-se si cea conform careia „sexul oral ar trebui sa fie standardizat, «incorporat» fiecarei persoane si orice model care nu vine la pachet cu placerea de a oferi ar trebui sa fie «returnat»”. Savage este de parere, asadar, ca daca unul din parteneri nu este dispus sa faca sex oral, acesta ar trebui parasit. Parerile, indeosebi ale femeilor, fata de acest subiect sunt, insa, impartite. Unele reprezentante ale sexului frumos se dau in vant dupa satisfacerea orala, altele pot trai si fara, in timp ce cateva nu se pot bucura in niciun chip de cunnilingus.  Cateva femei, intervievate de publicatia „Bustle”, au declarat ce simt atunci cand li se face sex oral:

1.        „Ma simt de parca as fi dezbracata in fata unei intregi audiente si vreau doar sa fiu acoperita si imbratisata. Simt, insa, puseuri subtile de placere. Ma tot gandesc si nu imi pot da seama daca imi place sau nu. Oricum, nu cred ca vaginul meu are un gust bun, asa ca barbatul cu care fac sex nu trebuie neaparat sa o faca”, sustine Rachel, in varsta de 29 de ani. 

2.        „Mi-e putin teama si rusine, dar sunt excitata. Ma tot macina problema mirosului propriului vagin”, spune Sarah, in varsta de 27 de ani.

3.        „Ma simt diferit cu fiecare partener. Personal, am nevoie de o stimulare mai puternica si mai direct decat cea oferita cu limba, asa ca de multe ori ma simt amagita. Sunt mult mai excitata atunci cand cineva imi freaca direct clitorisul sau ma tine strans si ma saruta pasional decat atunci cand mi se face sex oral. Totusi, am intalnit si barbati care s-au descurcat de minune. Nu pot sa spun ca au facut ceva diferit, dar am vazut «lumina» despre care vorbesc iubitoarele de cunnilingus”, marturiseste Ruby, in varsta de 28 de ani. 

4.        „Nu ma simt atat de bine, decat daca persoana care imi face sex oral este extreme de talentata sau daca isi foloseste si degetele. Nu ma gandesc la nimic in momentul ala, decat daca cel care este cu capul intre picioarele mele chiar nu se pricepe la ce face”, spune Zoe, in varsta de 28 de ani. 

5.        „Toate terminatiile nervoase prind viata, iar vaginul meu ia foc. Ma gandesc fie ca in scurt timp o sa explodez, fie ca ma plictisesc foarte tare. Depinde de cat de bine se pricepe partenerul meu”, precizeaza Claire, in varsta de 22 de ani.

6.        „La inceput nu mi se parea mare lucru, din cauza lipsei de experienta si din cauza ca nu eram foarte excitata. Am inceput sa ma simt mai confortabil cu corpul meu si imi este mult mai usor sa ma excit. Creed ca acum ar fi mult mai bine”, marturiseste Emily, in varsta de 27 de ani.

Sursa text: adevarul.ro