FEMEILE din PSD ii cer capul “pustiului obraznic” CATALIN IVAN

Organizatia de Femei a PSD va solicita, duminica, CExN al PSD sa-l SANCTIONEZE in mod “DUR” pe europarlamentarul CATALIN IVAN pentru faptul ca le-a atacat, prin afirmatii publice, pe GABRIELA FIREA si pe VIORICA DANCILA, a precizat, sambata, ROVANA PLUMB, presedintele femeilor social-democrate.

“Cerem maine (duminica, n.r.) CExN al PSD sa ia o atitudine si o pozitie ferma de SANCTIONARE a lui CATALIN IVAN, care prin afirmatii publice, fara a exista discutii in PSD, a atacat doua dintre colegele noastre, pe GABRIELA FIREA si VIORICA DANCILA, care si-au facut pe deplin datoria, iar organizatia de femei a PSD solicita SANCTIONAREA lui CATALIN IVAN”, a spus ROVANA PLUMB.

Ea a mai spus ca organizatia de femei a PSD o sustine in unanimitate pe VIORICA DANCILA pentru pozitia de lider al delegatiei PSD din Parlamentul European.

CITESTE SI: CATALIN IVAN versus GABRIELA FIREA: INTEPATURI in DIRECT intre pesedisti 

Intrebata ce sanctiuni are in vedere pentru IVAN, ROVANA PLUMB a precizat ca propunerea femeilor social-democrate vizeaza o sanctiune “dura”, CExN urmand sa stabileasca despre ce SANCTIUNE e vorba.

CATALIN IVAN si GABRIELA FIREA au avut un schimb de replici intr-o emisiune a Antena 3, contrazicandu-se pe tema propunerii presedintelui executiv al PSD LIVIU DRAGNEA de separare a pozitiilor executive de cele politice.

CITESTE SI: MAZARE nu este de acord cu PONTA: Nu stiu daca mai am chef, daca mai am nervi, sa duc chestia asta 

Europarlamentarul CATALIN IVAN a avut si o postare pe pagina sa de Facebook referitoare la posibilitatea ocuparii functiei de sef al grupului eurodeputatilor – pe care inca o detine – de catre VIORICA DANCILA. LIVIU DRAGNEA l-a catalogat pe colegul sau europarlamentar drept “un PUSTI OBRAZNIC cu cheita intoarsa de MARIAN VANGHELIE“.

Sursa foto: adevarul.ro