Femeile din Romania sunt fericite! Vezi ce le multumeste pe frumoasele noastre

Romancele sunt multumite in tara lor, chiar daca recesiunea financiara globala nu s-a sfarsit. Atitudinea fata de viata este principalul argument pentru fericirea femeilor din Romania, arata un studiu realizat de Discovery.

55% dintre romance declara ca sunt fericite cu viata pe care o au. Printre elementele care contribuie la fericirea lor se numara atitudinea fata de viata, relatia cu partenerul si statutul social.

Denumit “She: In cautarea fericirii ei”, studiul exploreaza toate aspectele importante, de la relatii pana la familie si cariera, pentru a dezvalui ce anume le face pe femei fericite.

Cercetarea a fost realizata in a doua jumatate a anului 2012, pe un esantion de 5.500 de femei cu varste cuprinse intre 20 si 49 de ani, din 11 tari din Europa (inclusiv Romania), Rusia si Africa de Sud.

Subiecte precum partenerul ideal, atitudinea fata de job, banii sau impartirea responsabilitătilor casnice au compus studiul.

“Am facut acest studiu pentru ca am dorit sa intelegem mai bine publicul feminin al canalelor noastre. Dar, in loc sa incepem cu a intreba ce anume isi doresc de la programele TV, am intrebat femeile ce isi doresc de la viata, ce anume le motiveaza.”, a declarat Ada Roseti, director de programe, Europa de Sud-Est, Discovery Networks CEEMEA, citata de Mediafax.

Sursa foto: realitatea.net