Fenomene meteo extreme s-au abatut asupra Europei VIDEO

Fenomenele meteo extreme care s-au abatut asupra Europei au facut ravagii. Canicula, vijeliile devastatoare si tornadele au facut numeroase pagube materiale, iar mai multe persoane au fost ranite.

Ultimele tari afectate de aceste fenomene meteo extreme sunt Italia si Franta. Nu mai putin de 12 persoane au fost ranite dupa ce o tornada a “lovit” capitala Lombardiei, Milano. Sudul Frantei a fost si el supus unor furtuni de o intensitate iesita din comun, zeci de mii de persoane ramanand fara acoperisuri la case si fara electricitate.

La Milano o tornada a maturat strazile capitalei modei, zeci de masini fiind avariate si numerosi stalpi de electricitate fiind smulsi din pamant. Riviera franceza a facut si ea cunostinta cu violenta naturii, sapte persoane gasindu-si sfarsitul pe plajele din sudul Hexagonului.

In Marea Britanie, in aceasta vara, au decedat din cauza caldurii excesive peste 1000 de persoane, in timp ce, ieri, in opt tari de pe Batranul continent a fost emis Cod Rosu de canicula. 

Sursa fot si video: rtv.net