FERESTE-TE CAT DE MULT POTI! IATA PATRU ZODII PLINE DE URA

De unele persoane trebuie sa te feresti mai ceva ca de ciuma! Iata zodiile care TE VOR SAPA atunci si care sunt PLINE DE VENIN:

1. LEU

Leul te descalifica cu arogantele sale. Are un aer atat de sfidator incat nu se suporta nici el de multe ori. Ii place sa iti atraga atentia si sa iti arate cat de mic esti in fata lui, mai ales daca nu reprezinti niciun interes temporar pentru el.

2. GEMENI

Despre Gemeni se spune ca ar avea doua personalitati total opuse, cu care jongleaza des: pe de o parte, este un om foarte sufletist si mereu gata sa iti spuna o vorba buna, insa de cealalta parte a monedei se afla o persoana capabila sa faca rau gratuit, doar pentru a-si razbuna frustrarile.

CITESTE SI: TOP 5 ZODII CARE IUBESC ALCOOLUL

3. SCORPION

Nu trebuie sa ii gresesti cu mare lucru nativului Scorpion ca iti va gasi imediat un defect pe care il va repeta pana la satietate, astfel incat sa te simti prost si sa cedezi in fata lui. Acest semn zodiacal improasca cu venin peste tot, mai ales atunci cand are senzatia ca nimeni nu este alaturi de el in momentele grele.

4. TAUR

Despre incapatanarea Taurului se stie, este specifica mai ales barbatilor nascuti cu aceasta zodie. Femeile Taur insa sunt ceva mai versate si nu ataca in mod brutal, precum barbatii, ci prin intepaturi extrem de bine tintite.

Sursa articol: Observator

Sursa foto: Perfecte