FERESTE-TE DE EI! TOPUL CELOR MAI PARSIVE ZODII

Nativii unora dintre zodii reusesc performanta sa adune o multime de trasaturi negative, dar te-ai intrebat vreodata cu cine nu este bine sa te pui? Iata un top al celor mai rele zodii:

Gemeni

Gemenii sunt cei mai parsivi oameni din zodiac. Duplicitari, iubitori de intrigi si mitomani prin excelenta, nativii din gemeni sunt firi complicate si complexe, care adesea vor sa epateze prin inteligenta, deci ar face orice sa obtina ce vor.

Taur

Cateodata Taurii sunt putin cam incapatanati.Taurilor nu le place sa li se spuna ce au de facut. Se enerveaza atunci cand cineva le spune ca fac un lucru gresit, chiar daca asa este. Nu suporta sa fie contrazisi. Cativa nativi din aceasta zodie sunt foarte suspiciosi cu persoanele din jurul lor, chiar si cu cele apropiate. Li se pare dificil sa aiba incredere totala in cineva. De asemenea, nu pot ierta sau uita ceva usor. Taurii sunt materialisti si au momente cand sunt de-a dreptul avari.

CITESTE SI: 5 ZODII INNEBUNITE DUPA SEX

Scorpion

Ca si corespondentul sau din lumea animalelor, versiunea umana o sa se autodistruga ca sa isi duca la capat razbunarea. Chiar si sa faca dragoste este o batalie pana la moarte. Are un stil de a-si exprima parerile care iti striveste personalitatea si iti distruge mandria. Nu se teme de nimic, pune sub semnul intrebarii orice si ar merge pana in panzele albe pentru cei care ii sunt mai dragi.

Leu

In mintea lor, Leii guverneaza intreaga lume. Sunt egocentrici si cer mereu atentie. E firesc sa fie asa: ei sunt centrul Universului si lumea nu poate lua decat forma harazita de ei. Persoana din Zodia Leu este seful sefilor. El conduce si da ordine, in doua variante: zgomotos si autoritar sau tacut si viclean. Agitator sau conspirativ, e convins insa ca fraiele lumii sunt la el in mana. Leul trebuie sa fie mereu in centrul atentiei, indiferent unde s-ar afla: acasa, la munca sau la ziua ta de nastere.

CITESTE SI: 4 POZITII CARE II INNEBUNESC PE BARBATI

Berbec

Ati cunoscut cumva recent o persoana neobisnuit de prietenoasa, cu o energie debordanta, o ferma strangere de mana si un zambet instant? Pregatiti-va pentru o cursa nebuna intr-un montaigne russe ametitor. Probabil ca tocmai ati fost “adoptati” de un Berbec, mai ales daca nu ati apucat sa scoateti prea multe silabe in decursul conversatiei cu el. Fie ca e barbat sau femeie, Berbecul va lupta cu ardoare impotriva a tot ce considera nedrept, va sari intr-o clipa in apararea nedreptatitilor si a cauzelor idealiste, chiar daca asta inseamna sa se ia la cearta cu politistul de la circulatie sau cu hotul care i-a pus cutitul la gat.
Cateodata Berbeci nu sunt suficient de comunicativi cu cei din jur, in graba de a duce lucrurile la bun sfarsit poate omite cateva invitatii la discutie din partea celorlalti. Cei care sunt mai sensibili ii pot vedea cu “limba ascutita” cateodata. in goana de a-si atinge scopurile pot deveni egoisti.Nativii din aceasta zodie sunt impulsivi, daca lucrurile nu decurg asa cum vor ei, isi pierd rabdarea si devin foarte nervosi. Rar un Berbec are momente de cumpana, de cele mai multe ori stie ce vrea cu adevarat si devine foarte incapatanat.

Sursa www.romaniatv.net