FERIBOT SCUFUNDAT: BILANTUL a ajuns la 113 MORTI si 190 de DISPARUTI

FERIBOT SCUFUNDAT. Scafandrii au recuperat 113 CADAVRE din epava FERIBOTULUI SCUFUNDAT in Coreea de Sud, dar peste 190 de persoane raman DISPARUTE si sunt considerate moarte, informeaza BBC News on-line, citat de Mediafax.

La bordul feribotului Sewol, SCUFUNDAT in timp ce se deplasa intre Portul sud-coreean Incheon si Insula Jeju, erau 476 de oameni, inclusiv 339 de elevi si profesori care mergeau intr-o excursie.

Citeste si: NAUFRAGIU FERIBOT: O nava cu 476 de oameni la bord a esuat in largul apelor din COREEA de SUD. UPDATE 

FERIBOT SCUFUNDAT. Autoritatile au salvat 174 de pasageri si incearca sa afle care este cauza accidentului. Sute de rude ale persoanelor date disparute au pornit duminica intr-un mars, pe o distanta de 420 de kilometri, de la Jindo la Seul, pentru a protesta fata de ritmul lent al operatiunilor de interventie.

Citeste si: FERIBOT SCUFUNDAT: Nava din COREEA de SUD era pilotata de un SUBALTERN al capitanului

Nave ale Pazei de Coasta a Coreei de Sud au fost trimise miercurea trecuta pentru a salva aproximativ 476 de pasageri, in marea lor majoritate elevi si profesori care se intorceau dintr-o excursie, aflati la bordul unui FERIBOT care a NAUFRAGIAT in largul coastelor din sudul tarii.

Sursa foto: realitatea.md