FERIHA EPISODUL 63. EMIR, tradat chiar de tatal sau

Cina organizata cu ocazia venirii lui Akif, din Arabia promitea sa fie una placuta. Koray acceptase propunerea lui Gulsum de a juca in fata lui Akif rolul sotului fericit in timp ce, de cealtata parte, Feriha si Emir pareau a se intelege mai bine ca oricand.

Chiar si in aceste conditii, Akif le-a atras atentia lui Koray si lui Emir ca le-au luat de sotii pe fetele familiei fara a respecta legile stravechi.

Atmosfera se deterioreza brusc in momentul in care Seher se hotaraste sa-si dea drumul la gura si sa marturiseasca iminentul divort dintre Koray si Gulsum.

Koray se simte nevoit sa paraseasca intrunirea, urmat imediat de Gulsum, Feriha si Emir.

CITESTE SI: FERIHA EPSODUL 62. SE INCEARCA MUSAMALIZAREA IMPUSCARII LUI EMIR

Daca in ceea ce o priveste pe Gulsum lucrurile nu stateau prea bine, Feriha era extrem de multumita de felul in care evolueaza casnicia sa mai ales dupa impacarea simbolica dintre Emir si tatal ei.

Tatal lui Emir negociaza cu Yavuz o lovitura la clubul la care lucreaza fiul sau. Mafiotul trece la treaba si rezultatele apar imediat.

In urma unei sesizari, politia se decide sa faca o perchezitie la club in urma careia gaseste o cantitate impresionanta de droguri.

Mai multi angajati sunt luati la sectie pentru ancheta, principalul suspect fiind chiar Emir, managerul clubului.

Tatal lui Emir afla ca lucrurile au degenerat mai mult decat planuise si ia legatura cu Yavuz. Ii da un ultimatum acestuia promitand ca va da totul in vileag daca acesta nu va inlatura orice suspiciune care plana asupra lui Emir.

Emir este eliberat insa Yavuz, simtindu-se umilit, planuieste sa se razbune. Ii cheama la el la birou, in acelasi timp, pe Emir si pe tatal acestuia si face astfel incat Emir sa auda ca parintele sau este implicat in marile probleme aparute la club.

Mai mult decat atat, Yavuz afla ca marea slabiciune a lui Emir este sotia sa, Feriha, si se decide sa-i faca o vizita intr-un moment in care Emir nu era acasa.