FERIHA epsodul 62. Se incearca musamalizarea impuscarii lui Emir

Ece, fosta iubita a lui Emir, apare surprinzator la ferma la care Koray isi sarbatoarea ziua de nastere. Toata lumea si-a exprimat nedumerirea fata de aparitia frumoasei blonde.

Deoarece toate suspiciunile se indreptau catre ea, Hande s-a simtit nevoita sa se scuze fata de Feriha, marturisindu-i ca nu are niciun rol la venirea lui Ece.

Emir profita de aceasta ocazie pentru a clarifica cateva lucruri cu fosta sa iubita. Ii cere acesteia sa renunte la ideea de a-si da demisia de la barul in care avusese loc atentatul asupra lui. Se considera raspunzator pentru soarta lui Ece si i-a spus acesteia ca nu este niciun fel de problema sa lucreze in continuare impreuna.

Desi aude discutia dintre ei, Feriha s-a abtinut sa provoace o cearta insa nu s-a putut abtine sa nu arunce mici ironii.

Intre timp era evident ca se incerca musamalizarea cazului impuscarii lui Emir. Un necunoscut se prezentase la politie pentru a declara ca el este acela care l-a impuscat pe Emir insa toata lumea era convinsa ca acesta mintea si ca prin aceasta miscare se incerca acoperirea adevaratului faptuitor.

Evenimentele inedite nu se termina aici. Yavuz vine cu un elicopter pana in apropierea vilei la care avea loc petrecerea si o rapeste pe Ece insa numai peste cateva ore o elibereaza fara explicatii suplimentare.

Koray se decide in sfarsit sa puna piciorul in prag. Se hotaraste sa divorteze si sa-si ia viata de la inceput.

Emir traverseaza o perioada dificila pe plan profesional. Inevitabil, dupa incidentul armar de la club, clientii incep sa ocoleasca locatia motiv pentru care se hotaraste sa iasa in fata presei si sa transmita semnale pozitive pentru ca lumea sa revina la club.

Spre seara are loc un eveniment neasteptat. Emir accepta invitatia la cina facuta de parintii sotiei lui. Impreuna cu Feriha ajung la domiciuliul acestora tocmai pentru a arata cat de mult se iubesc si ca intre ei nu mai poate interveni nimeni.