Ferma vedetelor. Concurenții au luat o grămadă de bani! Brigitte și Moroșanu, campioni la încasări

Ferma Vedetelor.  În acest sezon cele mai multe certuri între concurenți au fost puse pe seama nominalizărilor la “duel”, în urma căruia unul părăsea competiția. Motivul pentru care nimeni nu voia să plece, nu era doar marele premiu, în valoare de 50.000 de euro, ci și faptul că erau remunerați pentru fiecare săptămână petrecută în concurs, scrie Libertatea.

Dacă la „Asia Express” mulți dintre concurenți abia așteptau să se reîntoarcă în România, asta pentru că indiferent de cât timp ar fi petrecut în India încasau aceeași sumă de bani, sumă pe care au negociat-o înainte de a începe filmările, la „Ferma-Un nou început”, lucrurile stau cu totul diferit. În show-ul difuzat de PRO TV concurenții au fost plătiți pentru fiecare săptămână petrecută în competiția pentru marele premiu.

Citește și: CĂTĂLIN MOROȘANU, MACHIAT ȘI DAT CU RUJ DE CĂTĂLIN ZMĂRĂNDESCU LA ”FERMA”! REACȚIA FULGER A LUI DANIEL GHIȚĂ! GALERIE FOTO

Conform surselor Libertatea, onorariile au început undeva de la 2.000 de euro și au ajuns chiar și la 5.000 de euro, printre cei care au încasat cei mai mulți bani numărându-se Brigitte Năstase, Geanina Ilieș sau Cătălin Moroșanu. Această metodă de plată i-a făcut pe concurenți să facă tot felul de strategii, de alianțe, de „jocuri”, pentru a putea rămâne cât mai aproape de final.

Sursa foto: protv