Ferrari California Turbo, modelul propulsat de un motor V8 de 560 CP. GALERIE FOTO

Ferrari California Turbo este surpriza italienilor pentru Salonul de la Geneva, modelul urmand sa dezvolte 560 CP gratie motorului V8 turbo.

Ferrari a dezvaluit noul model California T, care va propulsat de un motor V8 turbo de 560 CP si care va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. Italienii de la Ferrari vor lansa la editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva primul lor model dotat cu o motorizare supaalimentata din ultimile doua decenii. Noul model California Turbo se lauda cu prezenta sub capota a unui propulsor turbo cu opt cilindri in V si capacitate de 3.855 centimetri cubi, acesta urmand sa bucure soferii cu 560 cai putere si 755 Newton-Metri.

Citeste si: Ferrari vandut in Marea Britanie cu 39 de milioane de dolari. GALERIE FOTO

 La lista initiala de specificatii se adauga transmisia automata cu dublu ambreiaj,tractiune spate si o greutate de aproximativ 1.625 de kilograme, viteza de la 0 la 100 km/h urmand sa fie acoperita in 3.6 secunde, in timp ce viteza maxima va fi de 316 kilometri pe ora. Ferrari California Turbo va avea un consum mediu de 10.5 litri la 100 de kilometri.

 Sursa foto: 4tuning.ro