FERRARI-UL lui STEVE MCQUEEN scos la licitatie. Vezi cum arata!

Un automobil FERRARI 275 GTB/4 din 1967, estimat la 12,8 milioane de dolari, care a apartinut actorului american STEVE MCQUEEN, supranumit “The King of Cool”, va fi scos la vanzare in luna august, la casa de licitatii RM Auctions din Monterey, Mexic.

STEVE MCQUEEN a cumparat modelul FERRARI 275 GTB/4 in timp ce lucra la realizarea filmului “Locotenentul Bullitt”, de Peter Yates (1968). Actorul a vopsit masina de culoare argintie in rosu si a folosit-o pana in 1971, cand a scos-o la vanzare, potrivit Contactmusic.com.

Citeste si: UN FERRARI A FOST SCOS LA VANZARE DE 2.2 MILIOANE DE DOLARI. VEZI DESPRE CE MODEL ESTE VORBA

“Cand vine vorba despre masini care au apartinut celebritatilor, mi se pare un pret cat se poate de corect”, a declarat Max Girado, din partea casei de licitatii RM Auctions, referindu-se la evaluarea masinii, efectuata de experti.

In 2013, un FERRARI NART SPYDER decapotabil din 1967, care a apartinut actorului STEVE MCQUEEN, a fost adjudecat pentru suma record de 27,5 milioane de dolari.

Automobilele FERRARI din anii ’50 si ’60 sunt cele mai valoroase masini din lume, dominand atat licitatiile publice, cat si piata privata.

Citeste si: VIDEO. CE FACE ACEASTA MAMA DUPA CE SE URCA LA VOLANUL UNUI FERRARI

Actorul STEVE MCQUEEN (1930 – 1980) s-a nascut in Beech Grove, in statul Indiana. S-a remarcat in filme de aventuri si de actiune devenite clasice ale genului, precum “Magnificii sapte” (1960), “Marea evadare” (1963), dar si cu rolul lui Henri Charriere in filmul-cult “Papillon” (1973), de Franklin J. Schaffner.

Sursa foto: sportscardigest.com