FESTIVAL INTERNATIONAL DE MUZICA in Parcul Herastrau, la sfarsitul saptamanii

Primaria Capitalei, prin Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti “CreArt”, organizeaza in acest weekend, in Parcul Herastrau, prima editie a FESTIVALULUI INTERNATIONAL DE MUZICA “Bucharest GreenSounds Festival”, au anuntat reprezentantii institutiei.

Astfel, bucurestenii, si nu numai, sunt invitati sa se bucure timp de trei zile de concerte in aer liber, o zona de gastronomie internationala si un bazar cu branduri romanesti.

Subcarpati, Urma, Boogie Belgique (Belgia), Balkan Session & Adrian Naidin si Romania Groovie sunt artistii care vor canta vineri.

In cea de a doua zi a festivalului, vor urca pe scena Jaya The Cat, The Moorings, Shazalakazoo (Serbia), E.M.I.L., Baskka, Steaua de Mare si Danaga, urmati, in ultima zi de festival de DJ Ravin & Theodosii Spassov feat. 9 lautari & Damian Draghici (Franta, Bulgaria, Romania), Big Band & Irina Sarbu & Elena Morosanu& Maria Raducanu, Alexandrina, Baba ZuLa, Coma, Cuantune si Danaga.

Citeste si: CONCERT prilejuit de sarbatoarea ADORMIREA MAICII DOMNULUI, in parcul TITAN

Prima editie a “Bucharest GreenSounds Festival” se va desfasura in zona Roaba de Cultura din Parcul Herastrau, in intervalul 14.00–23.00 in ziua de vineri, si intre orele 10.00 si 23.00, sambata si duminica. Intrarea va fi libera.

In zona de gastronomie internationala, bucurestenii vor putea alege dintr-o gama variata de specialitati. Astfel, cel mai nou restaurant indian din Bucuresti pregateste retete presarate cu aromele subtile si condimentele din tara celor o mie de zei, potrivit sursei citate.

Tot in Herastrau unul dintre cele mai renumite restaurante chinezesti din Bucuresti, ii asteapta pe vizitatori cu deliciile bucatariei chinezesti, iar iubitorii de dulciuri se vor putea rasfata savurand gustul autentic italian al produselor unui adevarat atelier de creatie, mai spune sursa citata.

Pe langa muzica si gastronomie internationala, festivalul gazduieste si un “Bazar” in care vor fi reunite branduri integral romanesti precum Lana Balana, Fuyor, Allkimik, „Ma port romaneste”, Utopic Art si Denimusic.

Citeste si: Concerte si evenimente in Constanta, Mamaia si Venus in minivacanta de Sfanta Maria

“Bucharest GreenSounds Festival” se inscrie in seria evenimentelor dedicate celebrarii a 555 de ani de la prima atestare documentara a Bucurestiului.