FESTIVALUL-CONCURS de folk-rock “ADRIAN PAUNESCU”, la a doua editie

Primaria Sectorului 6 sprijina organizarea celei de-a doua editii a Festivalului-concurs de folk-rock “ADRIAN PAUNESCU”, care se va desfasura joi, de la ora 12.00, in sala de festivitati a Liceului Teoretic “Tudor Vladimirescu”, au anuntat reprezentantii isntitutiei.

Viceprimarul Sectorului 6, GABRIEL PETREA, va fi prezent la evenimentul care cuprinde un concurs de interpretare si creatie, urmat de un concert sustinut de catre Andrei Paunescu, dar si de alti invitati surpriza. La ora 16.00 va incepe festivitatea de premiere.

Citeste si: REMEMBER FLORIAN PITTIS, in Parcul Titan

“Sprijin initiativa Liceului Teoretic «Tudor Vladimirescu» de a organiza un festival-concurs de muzica folk-rock ce poarta numele poetului Adrian Paunescu. De asemenea, este foarte important sa incurajam tinerele talente sa-si urmeze vocatia si sa ne incante cu creatiile si interpretarea lor. Acesta poate fi debutul pe scena a viitorilor mari artisti”, a declarat primarul Sectorului 6, RARES MANESCU.

Citeste si: FESTIVALUL-concurs Folk-Rock „ADRIAN PAUNESCU”, la prima editie

Anul trecut, evenimentul s-a bucurat de un real success, drept dovada stand numarul crescut al tinerelor talente inscrise si anul acesta in spectacol, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6