Festivalul de la Mamaia implineste 50 ani. Vezi ce surprize pregatesc organizatorii

Festivalul de la Mamaia va avea parte de o editie speciala la implinirea a 50 ani de existenta. Organizatorii vor sa prezinte o istorie a prestigiosului concurs, prin aducerea pe scena a interpretilor care au cucerit trofeul de-a lungul timpului.

Scapati de grija bugetului care a fost aprobat pe ultima suta de metri, organizatorii au demarat deja pregatirile. Pentru ca e o vorba de o editie jubiliara, vor intra in competitie doar concurentii care au castigat premii la Mamaia in anii trecuti. Angela Similea sau Corina Chiriac vor fi doua dintre prezentele importante pe scena de la Mamaia.

“Era pacat sa nu se aprobe bugetul pentru aceasta editie jubiliara. Vor fi doua etape si finala, in sensul ca trei zile sunt alocate festivalului. Atat la Creatie, cat si la Interpretare, vor intra in concurs artisti si piese care au iesit pe primele trei locuri de-a lungul anilor. Practic, va fi o competitie intre castigatorii Festivalului Mamaia atat la Sectiunea Interpretare, cat si la Creatie.”, a declarat Madalin Voicu, presedintele juriului, pentru ziarulring.ro.

Si nu vor fi singurele surprize de la Mamaia 2013: „Cea de-a treia seara va fi de gala. Vor fi si premii, a caror valoare n-am stabilit-o inca, dar si un recital, speram sa reusim sa-l aducem pe Giani Morandi”, a mai spus Voicu.

Din pacate, festivalul care se va desfasura intre 29-31 august, nu va fi complet. Sectiunea de folclor nu se va desfasura din cauza bugetului limitat.

Sursa foto: realitatea.net